Kom med på fællesstand på HI Industri 2017

| Medlemsnyhed | Indrykket af Industrisamarbejdet - En del af DI

HI Industri 2017, 3. - 5. oktober 2017 i MCH Messecenter Herning - Skandinaviens teknologi- og industrimesse

HI har i fem årtier været det foretrukne mødested for viden, handel og netværk. Med digitaliseringen vokser industriens berøringsflader sammen med en hidtil udset hastighed. Det er mere end nogensinde væsentligt, at teknologi møder muligheder på den bedst tænkelige måde.

Det er nu, du kan sikre dig en plads på vores populære fællesstand på HI-messen. Benyt dig af muligheden for at finde nye kunder, skabe nye netværksrelationer og dermed udvikle nye afsætningsmuligheder. Vores fællesstand er lys og åben, og du kan derfor som udstiller ses fra stort set alle vinkler på fællesstanden. Standen er placeret i hal K.

Se vores IndustriNews om HI Messen

Fordele ved at deltage på fællesstanden

Fællesstanden (192 m2) skaber de bedste muligheder for markedsføring og synliggørelse overfor nye og eksisterende kunder. Det fælles loungeområde, der danner gode rammer for afholdelse af møder med kunder, samarbejdspartnere mv., betjenes af medarbejdere fra Industrisamarbejdets sekretariat og CFU. Din virksomhed kan frit gøre brug af loungeområdet, med bardisk, servering, samtaleborde og depotrum.

Priser: De enkelte stande består af et standareal på mellem 7 og 12 m2 pr. virksomhed. Priserne for standene ligger mellem kr. 22.700 - 33.600.

PRIS:

7,00m2: 23.300
8,75m2: 27.900
9,00m2: 28.600
10,50 m2: 33.100
12,00 m2: 33.600

Priserne er ex. moms.

Hvis der ønskes en større stand, så kontakt Industrisamarbejdets sekretariat eller CFU.

Prisen inkluderer:

Kick-off-møde i august Et møde for udstillerne med praktiske informationer inden messen. Stand: En god placering med et unikt design, der tiltrækker opmærksomhed og flere besøgende til standen Standleje og standopbygning – frise med navn mod gangareal 1 lofthængt virksomhedspræsentation (banner) med tryk på begge sider (kan beholdes efterfølgende) 1 podie med virksomhedsprint på alle 4 sider - (podiet kan tilkøbes efterfølgende) Bemærk: layout er ikke inkluderet Gulvtæppe og belysning

Service- og mødeområde: Serveringsområde og mødeborde, serviceret af Industrisamarbejdets sekretariat og CFU. Fælles depotrum.

Der er mulighed for at bestille supplerende standmateriale. Dette koordineres med vores standbygger og udgifter til dette afregnes separat med standbyggeren.

Ønsker du at være en del af vores fællesstand, så kontakt Industrisamarbejdets sekretariat, Annette Flies, på telefon 3377 3355 eller Knud Hareskov fra CFU på telefon 20253277.

Se invitationen online her

 
 

 

 
 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Industrisamarbejdet - En del af DI

H.C Andersen Boulevard 18
1787 København V
Danmark
Industrisamarbejdet - En del af DI

Send til en kollega

0.051