23948sdkhjf

Webinar | Hjælp fra jobcentret ved mistrivsel og sygemelding

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Har du en medarbejder i mistrivsel, eller som er helt eller delvist sygemeldt? Kom til gratis webinar den 18. november kl. 8.20 – 8.55 og bliv klogere på, hvordan du som leder i tæt samarbejde med jobcentret kan forebygge og forkorte sygemeldinger.

Som virksomhed kan du med fordel inddrage det lokale jobcenter tidligt i processen, hvis du har en medarbejder, som mistrives eller er sygemeldt.

Effekten er, at du hurtigt ved, hvad jobcentret kan hjælpe med, og hvad du selv som virksomhed kan gøre. Tidlig inddragelse giver samtidig mulighed for at lave en fælles fastholdelsesplan med jobcentret, så I udnytter, hvad I hver især kan.

På dette webinar kan du høre om virksomhedslederes og HR-ansvarliges erfaringer med tidligt samarbejde med jobcentrene og den værdi, det har skabt for dem, og du vil få konkrete værktøjer, som hjælper dig og din virksomheds fastholdelsesindsats.

Det får du med fra 35 digitale minutter:

  • Viden om, hvad der virker i en tidlig indsats
  • Værktøjer til at understøtte fastholdelse
  • Tips til, hvad du kan bruge jobcentret til.

Tilmeld dig webinaret "Kort og godt om hjælp fra jobcentret ved mistrivsel og sygemelding" her

Er du forhindret i at deltage, men interesseret i at høre mere, kan du få en optagelse af webinaret tilsendt, hvis du tilmelder dig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.094