23948sdkhjf

Digitalisering og Ny Teknologi gør savning nemt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kapema A/S

Unikke båndsave med netværksovervågning og intelligent MEBA styresystem

Kraftfulde automatiske save med netværksovervågning, løsninger til storindustri. MEBA har båndsave til alle formål og alle industrier. MEBA er med helt fremme hvad angår digitalisering og den nyeste teknologi.

MEBA båndsavene er udstyret med det intelligente MEBA styresystem, den yderst effektive MEBA teleservice eller MEBA NC serveren, som har særdeles positiv effekt på savningsprocessen samt på hele værdikæden i produktionen.

MEBA porteføljen indkluderer også projekter indenfor IoT (internet of things) . Brugen af IoT tjenester i MEBA savene har til formål at detektere savens tilstand på et tidligt stadie på afstand, og som et resultat reducere funktionsfejl og nedetider – yderst omkostningsbesparende.

Nye save indenfor MEBA fabrikatet er følgende:

MEBApro 260 AP, halvautomatisk maskine, kompakt, pladsbesparende, særdeles egnet til serieproduktion, kan behandle et stort antal emner på kort tid. Enkel betjening med maksimum teknisk ydeevne og 4.0 manøvredygtighed.

MEBAmat 330, udfører opgaver i kontinuerlig drift ved lave cyklusomkostninger. Selv faste materialer, der kan være svære at save, er ikke noget problem. Effektiv løsning til rationel produktion. Automatiserede arbejdsgange.

MEBAxtreme, til ekstreme saveopgaver med skæreydelse i højeste kvalitet. Som noget nyt udstyret med  MEBA tyndskæringsteknologi, den kraftige straight-cutting sav opnår en drastiske stigning i energi og ressource-effektivitet. Store besparelser, især ved behandling af værdifulde materialer i masseskæringsområdet.

Båndsave

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kapema A/S

Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Danmark
Kapema A/S

Billeder & videoer

båndsave

Send til en kollega

0.109