23948sdkhjf

Skal du udstille på Automatik og mangler du en messestand?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Skal du være udstiller på Spånligaen, Automatik eller en anden efterårsmesse og mangler du en messestand? Så kig med her!

Vi tilbyder en færdig messestand til dig, som ikke selv har tid til design af en messestand. Det eneste du skal gøre, er at vælge en stand og indsende din grafik. Så sørger vi for, at det bliver klar til din messedeltagelse.

Vi har blandt andet ovenstående messestand på 9 m2 til blot 19.995 kr.

Du får vægge med spotlys, brochureholder, disk, transporttasker og print til al udstyr. Prisen er inkl. fragt og ex moms. Det vil sige, at du får alt hvad du ser på billederne undtagen tæppe, bord, stole og plante.

Se flere færdige messestande og priser i vores kataloger:

Leveringstid: 14 dage eller efter aftale.
Vi tager forbehold for eventuelle prisstigninger.

Vi garanterer en kreativ løsning i et eksklusivt og funktionelt design, der er skræddersyet til din virksomhed. Vores messestande er bygget ud fra et letvægtsprincip, som betyder, at alt udstyret er lavet af letvægtsmaterialer, der gør det nemt for 1-2 personer at håndtere.

Ønsker du at tilkøbe en ekstra væg, disk, brochureholder eller andet udstyr til din valgte stand, så kan det naturligvis også lade sig gøre.

En færdig udstillingsstand er til dig, som vil:

  • spare tid på planlægningen
  • have et nemt og hurtigt overblik
  • have en komplet messestand uden al besværet


For en merpris, sørger vi også gerne for at stille din messestand op, så den er klar på første messedag og nedtagning, når messen er slut.

Du kan læse mere om vores messestande og andre messeløsninger på vores hjemmeside.

Hvis der er spørgsmål eller der ønskes rådgivning til en messestand – så ring til Henrik på 6165 3597 eller skriv en mail til hh@expression.nu.
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.109