23948sdkhjf

Har du overvejet en figur til at fremme dit budskab?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Nogle gange er en standardløsning bare ikke nok og du vil have noget mere unikt og iøjefaldende. Vi fremstiller derfor alle former for storformat, som bliver printet og skåret til dit budskab.

Vil du øge din synlighed? Så er storformatprint det rigtige valg. 

Har du et ønske om et specialdesignet produkt, som du ikke kan finde i standardudvalget? Vi tilbyder professionelle specialløsninger og specialdesignede systemer og produkter, der er designet efter dine idéer og drømme.

Skil dig ud fra mængden og tiltræk maksimal opmærksomhed i butikker, på udstillinger, konferencer, events, koncerter, festivaler og messer.

Storprint kan anvendes til mange former for markedsføring, og hos os kan du få skræddersyede løsninger i forskellige størrelser. Vi er eksperter i at skabe kreative grafiske løsninger, som skaber opmærksomhed og tiltrækker forventningsfulde kunder til din virksomhed eller engagerede medlemmer til din organisation.

Vi har blandt andet fremstillet store specialdesignede produkter i tekstil, store oppustelige produkter, folietryk til gulv, skøjtebane branding, specialdesignede bander og figurer i pap og meget andet.

Hos Expression er vi stolte af at kunne levere storformatprint, som på én og samme tid er billige og af høj kvalitet. Det kan vi, fordi vi har mange års erfaring i at finde kvalitetsløsninger for vores kunder.

Vi yder personlig rådgivning gennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig på  61 65 35 97 eller på hh@expression.nu. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.156