23948sdkhjf

Hvis din produktionsvirksomhed kunne være mere effektiv?

| Medlemsnyhed | Indrykket af NAVEKSA A/S

Vil du benytte lejligheden til at løfte dit forretningssoftware? Vi laver de intelligente løsninger til Dynamics 365 Business Central Produktion.

Vi leverer de efterspurgte standard løsninger til produktionsvirksomheder, som du ikke kan finde i Business Central standardløsningen fra Microsoft.

Hvis du kunne optimere dine arbejdsgange ved at skabe meningsfulde og effektive processer samt et realtidsoverblik over din produktion og lagerudvikling ved at bruge de rigtige planlægnings- og produktionsværktøjer?

Vores fire individuelle løsninger rummer mulighed for

  • At have en elektronisk forbindelse mellem dit CAD / PDM / PLM system og Business Central til at overføre dine tekniske tegninger til styklister, hvilket vil eliminere fejl og spare tid.

 

  • Planlægning, prioritering og mulighed for at holde styr på produktionsplaner/køstatus og kapacitetsbelastning. Opdateringer vil automatisk blive afspejlet elektronisk til operatørerne.

 

  • At have fuldt overblik over din forsyningssituation ved at simulere konsekvenser og straks tage de nødvendige handlinger for at undgå forsyningsproblemer fra stykliste på højt niveau til det laveste niveau af din stykliste.

 

  • - Ændring af forfaldsdatoer på aktive produktionsordrer for nemt at administrere og betjene din "Make-to-Order" og din "Engineering-to-order" produktion. Det giver dig mulighed for at reducere dine planlægnings-, lager- og samlede produktionsomkostninger på grund af fleksibiliteten i materialestyklister og aktivitetsdatoer.

Kontakt din NAV / BC forhandler eller os direkte for at høre mere.

Kontakt NAVEKSA salg direkte: Malene Johansen, Salgschef

Join us , når vi er med til at forme fremtiden.

Se video her tryk her eller til højre

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NAVEKSA A/S

Erhvervsbyvej 13
8700 Horsens
Danmark
NAVEKSA A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079