23948sdkhjf

Efterår = Efteruddannelse - bl.a. om udbudsloven

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nohrcon ApS

Sommerferien står for døren - men inden du smider stængerne op og nyder din velfortjente ferie i solen, skal du lige huske at booke din plads på et af Nohrcons spændende events i efteråret - f.eks. vores Certificering i udbudsret.

Det er kommentarer som denne, om vores CERTIFICERING I UDBUDSRET, der får alt det hårde arbejde til at gå op i en højere enhed.

”Bedste mulighed for uddannelse på markedet. Super relevant, fagligt stærkt, og super godt formidlet. Begejstret kursist her.” Elisabeth Jessen, Tårnby Kommune

I Nohrcon har vi et brændende ønske om at levere lige præcis den viden og de værktøjer, der kan gøre din arbejdsdag lidt nemmere - og det er vi faktisk ret gode til, hvis vi nu (ikke) selv skal sige det ;-)

Det skyldes bl.a., at vi udelukkende samarbejder med superkompetente fageksperter og formidlere, der løbende evalueres af gæsterne på vores kurser og konferencer.

Én af dem er Mikala Berg Dueholm, partner i DLA Piper Denmark, som er en af landets førende udbudseksperter.

Mikala står i den kommende tid både i spidsen for vores "Certificering i udbudsret", holder oplæg på konferencen "Udbudsloven for specialister 2022", og guider alle interesserede igennem opdateringen af udbudsloven på Nohrcons "Gratis webinar: Ændringen af udbudsloven" nu på fredag.

Derudover har Mikala og hendes team leveret uvurderligt input til "Udbudsspillet" - Nohrcons gratis, online læringsspil, som du kan spille hvor som helst, når som helst og med hvem som helst.

Tusind tak til Mikala og ikke mindst til alle jer, der gerne vil være med til at sikre en høj kvalitet inden for offentlige udbud ved at styrke jeres kompetencer med målrettet efteruddannelse. Det har stor betydning både for os og for samfundet!

 

RIGTIG GOD SOMMER! VI GLÆDER OS TIL AT SE JER TIL EFTERÅRET:

ARRANGEMENTER OM UDBUD

PS: VI AFHOLDER NATURLIGVIS OGSÅ STADIG ARRANGEMENTER OM FREMTIDENS BYGGERI OG ENTREPRISERET M.M.:

ARRANGEMENTER OM BYGGERI

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nohrcon ApS

Ewaldsgade 7
2200 København N
Danmark
Nohrcon ApS

Send til en kollega

0.078