23948sdkhjf

Bygherre webinar: Digitalt granskningsværktøj til byggeriet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Byggeprojekt.dk

Dokumentation af hele byggeprocessen er i stigende grad både en nødvendig standard og et lovkrav – men hvad nytter det, hvis den indsamlede data ikke giver jer en reel indsigt i alle forhold?

Bliv klogere på hvordan, at Byggeprojekt.dks digitale granskningsværktøj løser problemstillinger som disse når, Byggeprojekt.dk afholder to webinarer d. 8 og d. 22 juni fra kl 09.00 til 10.00. 

Tilmelding til begge webinarer kan ske her

Granskningsværktøjet er med til at sikre rådgivere grundig vidensdeling, struktur og overblik på byggeprojekter, samt samle betydningsfuld organisationsviden og gøre denne viden tilgængelig online. Dette er med til at mindske administrationen og styrke kvalitetssikringen.

Byggeprocessen stiller krav til bygherrer, rådgivere og arkitekter i form af fyldestgørende dokumentation af faser, beslutninger, standarder og kvalitetssikring. Desværre ses det ofte, at den dokumentation som fremlægges i løbet af og afslutningsvis i et projekt risikerer at være mangelfuld. Dette kan hastigt blive en bekostelig foretagende hvis, at det senere viser sig, at der opstår en tvist i byggeriet. 

Byggeprojekt.dk har lanceret et online værktøj, der digitaliserer granskningsproessen. Systemet fungerer som et online samarbejdsrum hvor, at flere partnere kan annotere direkte i filer. Herved skabes en komplet oversigt over opdateringer, drøftelser og beslutninger. 

Det digitale granskningsværktøj fra Byggeprojekt.dk er udarbejdet til at lægge sig op ad standarderne i AB18 og SBi-Anvisning 246 ’Granskning af byggeprojekter’. Det betyder, at selv om I har fuld metodefrihed, så er det let at følge ’best practice’ og udvikle jeres egen standard med skabeloner og systemer.

De enkelte faser vil blive afsluttet med langt større dokumentation for, at projektet kører på skinner og at økonomi og tidsplan fortsat holder. Og det betyder i sidste ende også, at slutdokumentationen for hele byggeriets afslutning er veldokumenteret med indsigt i hvem, der traf hvilke beslutninger hvornår og på hvilket grundlag.

Obs! Vi gør opmærksom  på, at der er maksimalt 20 ledige pladser til webinaret.

Værktøjet kan anvendes til intern KS og granskning af alle aspekter ved projekternes faseskift.

Det er gratis at deltage i Webinaret, som kommer til at foregå på dansk.

Tilmeld dig via dette link

Medlemsnyhed

Indrykket af
Byggeprojekt.dk

Sluseholmen 1
2450 København SV
Danmark
Byggeprojekt.dk

Send til en kollega

0.125