23948sdkhjf

Ravendo A/S på Hannover Messe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ravendo A/S

Efter to år uden fysiske messer er Ravendo A/S i denne uge at finde i messehallerne i Hannover.

-Vi er gået med, fordi vi ser et potentiale og gode muligheder i at kunne byde os til på et nicheområde i Tyskland med vores specialist-kompetencer indenfor underleverandørarbejde og specialproduktion, udtaler Ravendos direktør Tobias G. Nielsen. Fra virksomheden i Viborg har man sendt to mand afsted, og meldingen efter de første to dage er positiv.

-Der er stor interesse for de løsninger, vi kan levere, fordi vi lynhurtigt kan omstille vores produktion, så vi i løbet af kort tid kan udvikle og sætte nye produkter i søen, udtaler Anders Riisager, der sammen med Emil Kamuk Andersen tager imod gæster for anden dag i træk på den danske fælles stand i Hannover. Duoen har medtaget Ravendos mest solgte produkter og kan selvfølgelig også fremvise den elektriske mørtelbør, som der er stor interesse for.

Ravendo deltager på den danske fællesstand Pavilion of Denmark sammen med en håndfuld andre danske virksomheder, der er klar til at snakke løsninger, innovation og teknologi. Messen løber over fire dage og slutter torsdag den 2. juni.

Mød Ravendo A/S til Hannover Messe på stand Hal 4, stand A34.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ravendo A/S

Klokkestøbervej 3-5
8800 Viborg
Danmark
Ravendo A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094