23948sdkhjf

Give Steel lykkes med at opkvalificere og uddanne 

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Give Steel har en lang tradition for at tage et socialt ansvar, og de åbner gerne dørene for fx udsatte unge, flygtninge, personer med fysisk eller psykisk handicap eller tidligere kriminelle. I dag har de 58 ansatte fra kanten af arbejdsmarkedet.

Socialt ansvar er solidt forankret i Give Steels DNA, og de arbejder ud fra filosofien ’We grow people’.

Med i alt 448 ansatte har virksomheden tradition for at tage personer fra kanten af arbejdsmarkedet ind i virksomheden.

I dag er der 58 ansatte, som på den ene eller den anden måde har været uden for arbejdsmarkedet. Ud af de 58 er 30 lærlinge.

Give Steel gør desuden en stor indsats for at forebygge sygefravær og fysisk nedslidning blandt medarbejderne. Derudover har de også tiltag, som skal fremme sundheden blandt medarbejderne.

Give Steel måler socialt ansvar med Benchmarkmodellen

Benchmarkmodellen er et værktøj, som kan vise konkrete data på, hvor mange medarbejdere man har haft i virksomhedspraktik, i løntilskudsforløb eller i fleksjob i en given periode.

Give Steel har brugt Benchmarkmodellen til at vise antallet af afviklede praktikforløb og følge op på, hvor mange af dem, der er endt med ansættelse i deres virksomhed.

På baggrund af Give Steels brede indsats for at uddanne lærlinge og deres filosofi om at give mennesker en chance for uddannelse, samt data fra Benchmarkmodellen, vandt virksomheden i år CSR People Prize 2021

Læs mere om Give Steel

Læs mere om Benchmarkmodellen


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078