23948sdkhjf

Dygtige lærlinge er afgørende for fremtiden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wila A/S

Wila værner om at rekruttere og uddanne dygtige lærlinge, som kan tage de gode værdier med videre. Det er lærlingenetværket i Silkeborg et godt eksempel på.

Et lærlingenetværk skal gøre det mere interessant at være lærling i de håndværksmæssige fag i Silkeborg. Det er Silkeborg Business, der har nedsat netværket, og da Wila blev spurgt, om virksomheden ville stille op til netværkets udvalg, var der ingen tvivl om svaret.

Wila har selv en stærk tradition for lærlinge, og ser det som sin pligt at støtte op om aktiviteter, der er relevante for dem. De unge i netværket får mulighed for at møde hinanden og derigennem få indblik i forskellige brancher. Bl.a. har der været lærlingearrangementer på Silkeborg Stadion.

Torsdag den 5. maj startede netværket en ny tradition, hvor de nyuddannede lærlinge fik håndtryk samt et diplom af Silkeborgs borgmester. Her mødte de to lærlingeansvarlige hos Wila Tom Jensen og Michael Nielsen op for at vise flaget. På programmet var taler, bobler og kransekage.

Borgmesterhåndtrykket er en rigtig fin måde at hædre vores dygtige lærlinge i Silkeborg. I år havde Wila ikke selv lærlinge med, men til næste år har vi tre lærlinge uddannet, som hver har mulighed for at få håndtrykket, og det ser vi frem til, fortæller Tom Jensen.

Giver værdierne videre
De seneste par år har Wila rekrutteret flere lærlinge end normalt. Det skyldes både ønsket om at bakke op om de unges uddannelse, men også at der er mangel på dygtige medarbejdere.

Wilas DNA bygger på innovation drevet af mennesker. Derfor har det stor betydning, at vi kan tage lærlinge under vores vinger, så vi sikrer dygtig og kompetent arbejdskraft, der passer ind på holdet og besidder Wilas stærke, menneskelige værdier, siger Tom Jensen.

Read more about our work with apprentices and how we aim to attract people to crafts.

Read more here

 Photo credit: Silkeborg Business 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wila A/S

Mads Clausens Vej 14
8600 Silkeborg
Danmark
Wila A/S

Send til en kollega

0.094