23948sdkhjf

Rådgiver Webinar: Digitalt granskningsværktøj til byggeriet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Byggeprojekt.dk

Tid er ganske enkelt penge, og med det nye digitale granskningsværktøj fra Byggeprojekt.dk bliver rådgivere i stand til løbende at projektoptimere på en langt mere effektiv måde.

D. 18 maj fra kl 09.00 til 10.00 afholder Byggeprojekt.dk webinar om deres nye digitale granskningsværktøj, der er med til at sikre rådgivere grundig vidensdeling, struktur og overblik på byggeprojekter. Det digitale granskningsværktøj samler organisationsviden og gør det tilgængeligt online, hvilket mindsker administrationen og styrker kvalitetssikringen.

Tilmelding til webinaret kan ske her

Grundig vidensdeling er ofte en afgørende del af byggeprojekters succes; omvendt kan manglen på samme føre til alvorlige konsekvenser. Det hænder ofte, at afgørende viden ikke bliver fordelt på tværs af projekter, og at forretningskritiske indsigter ender hos få nøglepersoner. Som konsekvens heraf er udskiftning af nøglepersoner på byggeprojekter forbundet med stor sårbarhed, da det kan føre til fejl og mangler på grund af manglende viden og information. 

Webinaret er for rådgivere og giver dig indsigt i det digitale granskningsværktøj samt en gennemgang af hvordan, at værktøjet bl.a. er med til at sikre: 

  • Klar KS dokumentation i alle faser: Med online granskning sikrer du, at alt dokumenteres - og samtidig får du nemt et overblik, hvis noget i dokumentationen er mangelfuldt
  • Bedre overblik og lettere administration: Frigør tid og ressourcer til andre ting, og hav altid hele overblikket samlet ét sted
  • Færre fejl og mindre spild i projekterne: Fordi du har mulighed for at dykke ned i hver enkelt del af granskningen, kan du også nemmere opdage og udrede eventuelle fejl eller mangler. Det giver bedre forudsætninger for at optimere processerne og minimere spild
  • Gør byggeprojektet mere robust: Med digital granskning undgår du, at vigtig viden går tabt ved udskiftning af aktørerne - det hele ligger online og er tilgængeligt for din organisation. 

Værktøjet kan anvendes til intern KS og granskning af alle aspekter ved projekternes faseskift.

Det er gratis at deltage i Webinaret, som kommer til at foregå på dansk.

OBS: der kan maksimalt være 20 deltagere til webinaret. 

Klik her for at tilmelde dig webinaret

Medlemsnyhed

Indrykket af
Byggeprojekt.dk

Sluseholmen 1
2450 København SV
Danmark
Byggeprojekt.dk

Send til en kollega

0.11