23948sdkhjf

Massefylde, risikovurdering og hygge

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tradium

At tage et kranbevis giver dig kompetencer til mange forskellige brancher. Netop derfor tager Christian turen fra Slagelse til Randers, for at blive en dygtig kranfører.

Christian er soldat i forsvaret. Her arbejder han med bjergning af køretøjer og har i den forbindelse taget kurset ”Mobile kraner 8-30 ton” på Tradiums transport- og logistikafdeling.

 - Først skal jeg have beviset til de mindre kraner og så er det til de store kraner efterfølgende. Så jeg kommer herover igen til maj, fortæller Christian.

Kursusforløbet på Tradium er en del af hans uddannelse i forsvaret. Her lærer han blandt andet at betjene mobile kraner med en løftekapacitet på over 8 tonsmeter til og med 30 tonsmeter. På samme tid får han også kranbasis og får kendskab til risikovurdering, sikkerhed, kranjournaler og alt det andet, der er nødvendigt for at kunne arbejde med kranerne.

 - Det er meget med anhug, massefylde og sådan noget. Om materialet kan holde til, at du trækker i det. Det hele bygger op på den bjergningsuddannelse jeg får, forklarer Christian.

 Et blandet hold kursister

Christians leder har også været på kursus ved transportuddannelsen i Randers og var meget tilfreds med forløbet. Derfor var det oplagt for ham, at hans medarbejdere også skulle uddannes her.

 - Christians chef har været herovre og han var så imponeret og glad for det, at han tager kontakt til os og spørger, om vi kan lave et forløb inden for en afgrænset tid. Så vil han gerne sende ham herover, fordi han synes det var et godt forløb han selv var på, siger Henrik Hjortshøj Jacobsen, der er underviser på Tradiums krankurser.

Første del af kursusforløbet har da også været godt, synes Christian. Især er han glad for tonen og samarbejdet med lærerne, samt de andre elever.

- Det er sjovt for, alle andre i min organisation har talt meget varmt om den her skole. At det er nogle dygtige lærere og at man virkelig får noget ud af det. Så jeg var glad for, at det var her jeg skulle hen. Og de tog ikke fejl, det er et mega fedt sted. Vi er en broget flok på mit hold, fra en i 50’erne der kører jord til to brandmænd, så det er hyggeligt, afslutter Christian, der også er glad for at han har gået på et lille hold.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tradium

Vester Alle 26
8900 Randers C
Danmark
Tradium

Send til en kollega

0.078