23948sdkhjf

Cabi topmøde: Arbejdskraft nu - og til den grønne omstilling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Er du beslutningstager i din virksomhed? Mangler du inspiration til at finde arbejdskraft her og nu og til den grønne omstilling? Tilmeld dig Cabis topmøde, hvor du kan deltage i debatten og være med til at bidrage med løsninger.

Virksomhedernes rekrutteringsudfordringer spås at forsætte i mange år endnu, og den grønne omstilling kræver flere og nye kompetencer.

På den anden side er der en stor gruppe mennesker, der står uden for arbejdsmarkedet med drømme om og ressourcer til at bidrage på arbejdspladserne.

Der findes allerede løsninger, som bringer mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet i job. Men de store potentialer findes i at få de to dagsordener til at spille sammen. Potentialerne skal vi finde og udvikle på topmødet.

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, Nina Smith, professor i nationaløkonomi og kommissionsformand, og Marianne Kirkegaard, Executive Chairman hos Baker & Baker og bestyrelsesmedlem hos Salling Group, er blandt dem, der giver et indspark til debatten.

Som deltager får du mulighed for at være med i debatten og bidrage til løsninger. Og du går fra topmødet med inspiration til, hvordan du fremover kan arbejde strategisk med kompetenceudvikling og rekruttering.

Der er kun et begrænset antal pladser, så vent ikke for længe med at booke din plads.

Læs mere om topmødet og tilmeld dig


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.125