23948sdkhjf

Hvordan løser vi Chipkrisen i Europa?

| Medlemsnyhed | Indrykket af EOT - Electronics of Tomorrow

Lyt med, når to eksperter fra det britiske analysebureau Global Data og Margrethe Vestager kommer med deres bud på fremtidens chipproduktion.

Hvis der var en ting, der prægede elektronikbranchen i 2021 var det manglen på mikrochips. Mikrochips er blevet det nye olie, og flere eksperter peger på mikrochipmanglen som den største udfordring for elektronikbranchen i nyere tid. 

Både Kina og EU arbejder hårdt på at skabe en stor produktion af mikrochips, som ikke alene skal skal løse den globale chipkrise, men samtidig skabe en uafhængighed af de nuværende producenter og forsyningskæder.

Electronics Of Tomorrow har i samarbejde med Techtopia lavet en eksklusiv nytårsspecial af podcasten, hvor Henrik Føhns tager temperaturen på verdens chipproduktion og ved hjælp af en række eksperter gør lytterne klogere på fremtiden.

Ledende næstformand i EU Kommisionen Margrethe Vestager fortæller om kommisionens plan for at opskalere europæisk chipproduktion markant inden 2030. Hertil giver to eksperter fra det britiske analysebureau Global Data - Emilio Campo og Daniel Clarke dig et indblik i, hvordan mikrochipsituationen forventes at udvikle sig i 2022. Stopper krisen? hvad betyder USA's sanktioner mod Kina? kommer Kina styrket ud af krisen, fordi landet satser milliarder på chipproduktion? - eller bliver EU en central spiller i forhold til fremtidens chipproduktion? 

 Lyt til podcasten her og bliv klogere på, hvem der vinder fremtidens chipproduktion. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EOT - Electronics of Tomorrow

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
EOT - Electronics of Tomorrow

Send til en kollega

0.078