23948sdkhjf

Renoveringer rykker i Alumentdk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alumentdk

Renoveringer kan give bedre altaner, lavere varmeforbrug og mindre støj.

Alumentdk har travlt med renoveringer i hele landet. Nogle projekter har fokus på altanen og giver beboerne et meget bedre uderum, andre renoveringer handler om at forbedre hele klimaskærmen. Uanset hvad, så er der store gevinster forbundet med at foretage en renovering, lyder det fra direktør i Alumentdk Lars Bomholt:

-       En renovering kan lyde som en sur pligt, men renoveringer er fantastiske værktøjer til at fremtidssikre vores bygninger. Mange ældre boliger har små altaner, som ikke egner sig til det udeliv, vi har i dag. Her kan en renovering bruges til at skabe større altaner, som giver beboerne bedre livskvalitet.

Se renoveringen af Skoleparken med større altaner her

Total transformation

Alumentdk har således været med til at renovere Skoleparken i Hillerød, hvor de oprindelige altaner blev erstattet af skrå altaner, der var 4 kvadratmeter større. På samme måde har en facaderenovering på HC Ørstedsvej givet beboerne altaner ud til gaden og større socialt sammenhold. Også i Toveshøj nord for Gellerup har beboerne fået stor værdi af deres renovering. Her er de inddækkede altaner blevet opdateret med en ny altanløsning med skydeglas og en integreret brystning. Den øverste del kan skydes til siden på en varm sommerdag.

-       I Toveshøj leverede og monterede vi en helt ny facadeløsning, som brød med den gamle ensformige facade. I samarbejde med arkitekten udformede vi nogle gyldenbrunlige facadekassetter og karnapper i aluminium, der løber som lodrette og vandrette bånd. Resultatet er en flot og dynamisk facade, siger Lars Bomholt.

Se renoveringsprojektet med lukkede altaner her

Alle skal være medbestemmende

Første skridt på vejen til en vellykket renovering er en behovsanalyse. Her kigger Alumentdk på, hvad beboerne har haft før, hvad de har brug for, og hvad de forventer.  Derudover skal de eksisterende forhold analyseres som tekniske krav, energiramme, brandkrav og evt. behov for støjreduktioner.

-       En renovering kan give bedre altaner, lavere varmeforbrug og mindre støj. Udover de tekniske forhold, så handler det selvfølgelig også om at have øje for bygningens kvaliteter og arkitektens ambitioner. Skal vi være tro mod den eksisterende arkitektur, eller skal bygningen transformeres totalt? Når vi har været gennem dialog med alle, så kommer vi med et udkast til en løsning. En vellykket renovering handler om at få mange interesser til at spille sammen fra dag ét. Beboere, bygherre, arkitekt og ingeniør skal alle være medbestemmende for at få projektet til at gå op, slutter Lars Bomholt.

Alumentdk leverer facadeløsninger og altaner til nybyg og renoveringer i hele landet. Konstruktionsstålet er en del af en samlet pakke fra Alumentdk, der står for alle grænseflader.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alumentdk

Albuen 4B
6000 Kolding
Danmark
Alumentdk

Billeder & videoer

Vellykket renovering med AlumentdkBedre uderum med renovering fra Alumentdk

Send til en kollega

0.096