23948sdkhjf

Webinar:Gør innovation lettere/hurtigere ved design-tænkning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Artlinco A/S

Bliv klogere på hvordan design-tænkning anvendes i praksis og hvorfor det er en vigtig del af sundhedsinnovation. Tilmeld dig gratis til webinaret den 24. november kl 10.00-11.00.

Hvorfor bør du tilmelde dig dette webinar? 

Ifølge Dansk Industri mener 90% af de virksomheder, som benytter design som element i deres strategi, at det har positiv indflydelse på deres bundlinje. Heraf oplever over halvdelen tilmed en meget høj grad af indflydelse på bundlinjen.

Søren Xerxes Frahm, som har over 20 års erfaring med innovation og design, kommer og deler sine erfaringer med innovation og design-tænkning. Udover vil han fortælle, hvordan han bruger design-tænkning i sin egen virksomhed til at design-og udvikle løsninger, der har en positiv indvirkning på både forretning, mennesker og planeten.

Er design-tænkning relevant i min virksomhed?

Design-tænkning er relevant for de virksomheder, der på daglig basis arbejder med mennesker- uanset om det er brugere, kunder eller andre interessenter. Design-tænkning handler om at løse problemet ved at sætte mennesker i centrum.

Hvis du ønsker at udvikle en løsning, som har en positiv effekt på din bundlinje og samtidig skaber værdi i burgerens hverdag. Så er designtænkning relevant for din virksomhed.

Hvad får du ud af webinaret?

·     Overordnet introduktion til designtænkning og hvordan det kan gøre en forskel inden for sundhedssektoren.

·     Designtænkning i praksis: Få inspiration til, hvordan du selv kan komme i gang med at bruge designtænkning.

·     Du får et overblik og inspiration til at skabe empati for din målgruppe i den praktiske problemløsningsproces. Så du kan udvikle en løsning, der inddrager brugerens reelle behov.

Arrangør – Danish Life Science Cluster

Pris- Gratis

Tilmeldingsfrist- 24. november 2021

Tilmeld dig nu


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Artlinco A/S

Søndergade 4, 2. sal
8700 Horsens
Danmark
Artlinco A/S

Send til en kollega

0.078