23948sdkhjf

Besøg en fuldt booket VVS'21

| Medlemsnyhed | Indrykket af VVS-messen

VVS'21 bliver en messe med tre haller spækket med stande. Opbakningen til årets messe på Odense Congress Center ses også tydeligt blandt de kommende besøgende.

Der er stor brancheopbakning til VVS’21 på Odense Congress Center tirsdag d. 12. oktober til torsdag d. 14. oktober.

VVS'21 bliver en messe, hvor alle stande er udsolgt.  Dermed får besøgende tre haller spækket med spændende stande, som de kan gå på opdagelse i på Skandinaviens største VVS-messe. 

– Jeg glæder mig over, at VVS’21 er udsolgt. Det betyder, at branchen stadigvæk kan se værdien i at gå på messe og mødes face-to-face for at vidensdele, netværke og fremvise deres nye produkter og løsninger til resten af branchen, siger projektleder for VVS’21, Louise Jørgensen.

Det er endnu en gang Odense Congress Center og brancheorganisationen VELTEK, som står bag VVS-messen, ligesom de gjorde i 2019, hvor messen satte flere rekorder.

– Vi skal efterfølge en VVS’19, som var en stor succes. Det sætter selvfølgelig forventningerne højt hos både udstillere og besøgende. Selvom VVS’21 selvfølgelig bliver en anderledes messe på grund af corona, så har jeg meget høje forventninger til årets messe. Og det er en fornøjelse at mærke opbakningen fra vore udstillere, siger Louise Jørgensen og fortsætter:

– Jeg kan samtidig se på besøgstilmeldingerne, at der er stor interesse for at besøge messen. Det er dejligt at blive bekræftet i, at der er stor lyst til at møde hinanden i branchen.

Hent din gratis billet til VVS'21 
Det er gratis at deltage i VVS'21 tirsdag d. 12. til torsdag d. 14. oktober.  Det kræver blot, at du forhåndstilmelder dig på VVS-messens hjemmeside. 

Åbningstiderne for VVS’21
Tirsdag den 12. oktober: 08.30-16.00

Onsdag den 13. oktober: 08.30-16.00

Torsdag den 14. oktober: 08.30-15.00


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VVS-messen

Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark
VVS-messen

Send til en kollega

0.094