23948sdkhjf

Elektrisk ladcykel belønnes endnu engang med designpris

| Medlemsnyhed | Indrykket af Artlinco A/S

Efter IF Design Award belønnes 'The Pony' Guld fra Grands Prix DU Design

Den elektriske ladcykel – The Pony –  fra Black Iron Horse, designet i samarbejde med Artlinco, har endnu engang vundet juryens hjerter. Denne gang er det Grands Prix Du Design, som har tildelt ’The Pony’ guld for produktets funktionalitet, æstetik, emotionelle detaljer og høje fokus på bæredygtighed.

Grands Prix Du Design anerkender og belønner designere, som har en målsætning om at forbedre folks livskvalitet og miljøet, og som har udmærket sig gennem et ekstraordinært arbejde.

Ambitionerne var sat højt fra start hos Black Iron Horse, da de luftede de første tanker om at skabe en nyfortolkning af deres ikoniske ladcykel Den Sorte Jernhest. Udviklingen af en ny ladcykel tog sit afsæt i ønsker fra brugerne om en optimering  og samtidig skulle den appellere mere til både mænd og kvinder. Den skulle ikke blot være et bæredygtigt transportmiddel, men også bæredygtig i forhold til materialer.

Resultatet er ‘The Pony’, som gør det bl.a. muligt for brugeren at transportere familie såvel som varer eller andet gods på trafikkerede veje – uden at optage for meget plads. Den unikke baghjulsstyring og designet på stellet sørger endvidere for at stabiliteten og de gode køreegenskaber bevares trods lastens størrelse eller vejens forløb.

Selve ladet er støbt i genanvendt plast. Under støbeprocessen ville der normalt være en del restplast tilovers, men dette skulle ikke gå til spilde. Derfor er sæderne bl.a. skabt ud fra disse rester og spildet minimeret yderligere til gavn for miljø og økonomi. Endnu et nævneværdigt aspekt i forhold til bæredygtig produktion er, at størstedelen af komponenterne er produceret og købt lokalt i Danmark.

‘The pony’ har ikke blot vundet juryens hjerter, men også forbrugernes. Senest er ladcyklen blevet præsenteret på europas største cykelmesse – Eurobike, hvor den også har følgeskab af sin nye storebror. Endnu en elektrisk ladcykel, men med et større lad som kan transportere endnu flere personer.

Ladcyklerne kan købes hos Black Iron Horse på Vesterbro, København – og hos udvalgte forhandlere i Danmark og internationalt.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Artlinco A/S

Søndergade 4, 2. sal
8700 Horsens
Danmark
Artlinco A/S

Send til en kollega

0.078