23948sdkhjf

Få flere besøgende på din hjemmeside med hjælp fra SEO

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvis du har en hjemmeside, hvor det er vigtigt for dig, at der kommer mange besøgende, så bliver du også nødt til at gøre noget for det.

Der er flere ting, man kan gøre for at gøre mere opmærksom på sig selv. Det vigtigste er sådan set, at folk let kan finde dig. Det nytter nemlig ikke noget, at du har en super god hjemmeside, hvis der ikke er nogen, der finder frem til dig. Her kan du læse mere om, hvordan du kan få flere besøgende på din hjemmeside med hjælp fra SEO.


Hvis du har en lokal butik
Hvis du har en hjemmeside, fordi du også har en lokal butik et sted, så giver det super god mening at kaste sig over SEO. Her kan man nemlig lave det, som man kan kalde for lokal SEO, hvor man laver en søgeordsanalyse og finder fraser, hvori en geografisk placering indgår. Det kan f.eks. være, at du har en frisørsalon i Frederikshavn. I så fald giver det god mening, at du fokuserer på at nævne dette i din tekst, så du kommer frem, hvis det er det, folk søger på i Google. 


En SEO-venlig hjemmesidetekst
Det er generelt meget vigtigt at fokusere på teksten på ens hjemmeside for at få en god SEO-værdi. Folk søger nemlig på forskellige måder, når de leder efter folk som dig, og hvis du finder ud af, hvordan de søger, så kan du inkorporere dette i din hjemmesidetekst, så der er større chance for, at folk finder dig. 


Teknisk SEO
Der er mange ting, som man muligvis selv kan lave, hvis man er meget vant til at sidde bag en computer, når det kommer til SEO. Men der er også nogle parametre inden for SEO, der er meget tekniske, og hvor det kan kræve, at man har en webudvikler eller et webbureau, hvor man kan få hjælp til SEO.


Husk titel og metabeskrivelser
Hvis man skal have en god placering på Google, så kan det også hjælpe, at man sørger for at lave en god titel og metabeskrivelse til ens hjemmeside. Ens titel er det øverste, der kommer frem på Googles søgeresultat over din side, når man søger på den. Metabeskrivelsen er den korte beskrivelse, man kan se herunder. Der er forskellige, gratis værktøjer, man kan bruge, som kan hjælpe en til at lave gode titel og metabeskrivelser.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063