23948sdkhjf

Bevar roen – vælg en lydsvag/lydløs pilleovn fra Ecoteck

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Stilhed er en mangelvare. Fra vi vågner, til vi går i seng bliver vi påvirket af støj i form af helt almindelige ting – biler på vejene, samtaler mellem fremmede og musik fra radioen

Hverdagsstøj, der alt sammen påvirker vores nervesystem, og i værste tilfælde giver sygdomme, som stress, angst og depression. Derfor er stilhed vigtigt og noget, du bør investere i. Men hvordan kan du købe dig fri for støj i hjemmet?

Både ude og hjemme er du omgivet af ting, der larmer. Men lige så snart du træder ind ad døren til dit eget hjem, har du et valg. Du kan nemlig blive bedre til at investere i stilhed. Det mener Benjamin Jensen, der er direktør og stifter af Ecoteck, som er en virksomhed, der har specialiseret sig i at lave lydløse pilleovne.      

Stilhed er sundhed

I hjemmet er der mange støjkilder, som vi ikke lægger mærke til. Men det gør kroppen. Støj aktiverer kroppens alarmberedskab, uden at du lægger mærke til det. Så jo flere stille løsninger du har i hjemmet, jo større sundhed.

Benjamin Jensen siger: ”Hjemmet er for mange det sted, hvor de kan slappe af og lade op. Og det er svært, hvis hele huset er forurenet med støj. Derfor er det vigtigt, at vi tænker over løsninger, der både er holdbare, lyddæmpende og æstetiske. Hos Ecoteck har vi specialiseret os i netop dette i form af lydløse pilleovne. Det eneste du kan høre fra dem, er ilden, der knitrer.”

Økonomisk besparelse

En pilleovn er en blanding af det gammeldags træpillefyr og de brændeovne, du kender fra stuerne. Den helt store forskel er, at pilleovnen skal fodres med træpiller, som er kendt for at have en god virkningsgrad.

Benjamin Jensen forklarer: ”Pilleovnens gode virkningsgrad betyder, at den bliver mere økonomisk end brændeovnen. Helt simpelt varmer den mere effektivt, samtidig med at den koster mindre at holde i gang. Med en pilleovn sparer du derfor omkring 50-70 procent på den årlige varmeregning.”

Ingen kompromiser

Pilleovnen kan direkte erstatte din gamle brændeovn. Det betyder, at du kan bevare den hyggelige ild i stuen, samtidig med at du ikke behøver at rende nær så mange gange efter brænde. Det eneste, du skal have for at kunne få en pilleovn, er en skorsten. Så selvom du ikke i forvejen har en brændeovn, kan du sagtens få en pilleovn som varmekilde i dit hus.   

Så rådet er enkelt. Ved at investere i lydløse løsninger til dit hjem, som for eksempel pilleovne fra Ecoteck, går du ikke på kompromis med dit velvære eller din lyst til hygge.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078