23948sdkhjf

Belægninger til industri og terminal

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der er høje forventninger til industribelægning og belægninger til terminaler. Krav til miljø og anvendelse skal imødekommes, og belægningen skal kunne holde til ekstremt tunge materialer i mange år.

Inden for industri og terminal er der generelt høje krav til belægninger, da disse kræver tilstrækkelig bæreevne til det specifikke anvendelsesområde samt skal leve op til miljøkravene. Anvendelsesområderne spænder bredt lige fra gods- og containerterminaler, recycling-anlæg til anden sværindustri. Du kan få flere belægningstyper, der kan modstå belastninger fra både salt, syre og tunge køretøjer og maskiner.

En løsning der skal holde i mange år
Ved industripladser og terminaler er der meget tung trafik, der ofte kører i de samme ruter. Derudover er der ofte meget tunge materialer på pladsen. Den store og ujævne belastning af området er udfordrende. Er der ikke en korrekt bundopbygning, risikeres det, at der kommer kørespor eller sætningsskader. En belægning, der kan holde til belastningen i mange år, kræver altså dygtige fagfolk.

Valg af leverandør: hvad skal du kigge efter?
Står du og din virksomhed og mangler belægning til industri og terminal? Så er der særligt fire punkter, du skal holde øje med, når du vælger en leverandør til opgaven.

Bæreevne: valg af materiale
Kravene til den udførte belægning er som nævnt meget høje, og til sikring af tilstrækkelig bæreevne er det en fordel at anvende kalkstabilisering samt cementstabilisering, som den rette leverandør har mulighed for at mikse på eget blandeværk. Derudover kan leverandøren med fordel have mulighed for at knuse og mikse eksisterende asfalt, granit, beton med videre i deres cementstabilisering, som kan bruges til indbygning i området.

Disse opgaver skal leverandøren kunne udføre
Det er yderligere en fordel at vælge en leverandør, som kan udføre alle dele af processen ved industribelægninger og belægninger til terminaler. Dette betyder, at der i samråd med dig og din virksomhed bliver fundet frem til den optimale løsning på den udfordring eller opgave, I har. Opgaverne ved belægningsarbejdet kan omfatte alt fra rydning af hele området med efterfølgende stabilisering, bundsikring, miljømembran og belægninger samt afvanding, kloak, el-kabler og belysning. Leverandøren skal kunne sikre optimal opbygning af faciliteterne samt sikkerheds- og miljøforanstaltninger fra start til slut i processen.

Vælg en erfaren leverandør
Det er desuden en fordel at vælge en leverandør, der har medarbejdere med fagspecifikke kompetencer til håndtering af den anlægsopgave, du og din virksomhed bakser med. Leverandøren skal kunne tilbyde ekspertise og erfaring, når det kommer til industribelægninger og belægninger til terminaler.

Kontrol af belægningsarbejdet
Sidst er det afgørende, at leverandøren råder over det korrekte udstyr til at kontrollere belægningsarbejdet. Det gælder både ved arbejdets afslutningen men ligeledes ved kommende kontroller. Dette udføres ved hjælp af pladebelastningsforsøg.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078