23948sdkhjf

Bedst & Billigst leverer vinduer og døre fra egen fabrik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Bestil dine nye vinduer og døre direkte fra vores egen fabrik. Vi har skåret alt det unødvendige væk for at holde din pris helt i bund.

Tilbage står det vigtigste: gode varer, ganske enkelt. Det er derfor, vi uden at blinke kan levere: Vinduer og døre direkte til dig bedst & billigst.

Vi kan være bedst og billigst på vinduer og døre, fordi vi kan levere direkte til dig uden fordyrende mellemled. Det giver dig vinduer og døre i god kvalitet og god holdbarhed.

Vores vinduer og døre opfylder BR18 energikrav samt er CE-godkendte. Det er miljørigtige produkter i produktion efter dine mål.

Vinduer og døre til dit hjem er hverken en lille eller en ubetydelig investering, derfor er det naturligvis vigtigt at få valgt det rigtige – læs mere her, og få gode råd til hvad du skal være opmærksom på inden du vælger.

Vores mål er at producere de bedst mulige vinduer og døre til den bedst mulige pris. Dem præsenterer vi med et simpelt overblik og klar besked. Vi supplerer med tryghed og garantier i passende mængde og færrest mulige klik til kassen. Derfor får du som standard med i prisen en lang række fordele.

10 års garanti
Vi lover vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også sagtens give dig 10 års garanti med i handlen. Vi kan derfor uden at blinke sige vi er Bedst og Billigst.

Prismatch
Du skal aldrig betale mere end højst nødvendigt for dine nye vinduer og døre. Vi stræber efter altid at have markedets laveste priser, hvis ikke så matcher vi selvfølgelig prisen. Vi vil være Bedst og Billigst!

85.000 kunder
Ja, den er god nok. Siden 2002 har over 85.000 kunder testet, og de er enige; gode vinduer og døre behøver ikke koste kassen. Og det er præcis, hvad vi hver dag beviser overfor flere kunder i hele landet.

Ingen forudbetaling
Du skal selvfølgelig ikke betale for dine vinduer og døre før de er klar til at blive leveret. Derfor trækker vi først pengene når dine vinduer og døre er produceret og står klar til levering.

Kniber det med knasterne? Vi tilbyder i samarbejde med Sparxpress en nem og god finansiering af dine nye vinduer og døre. Skift allerede nu og få alle fordelene med det samme.

Flot finish og god kvalitet
Gode vinduer og døre er vores speciale. Gode priser i øvrigt også.
Vinduer og døre skal holde i mange år, derfor er det vigtigt at de er produceret af noget ordentligt materiale, hos Bedst & Billigst bruger vi fingerskarret, nordisk knastfrit kernetræ med høj kerneandel, det betyder at større knaster skæres væk og erstattes af andet træ, samlingerne bliver fingerskarret hvilket giver det flotteste finish. 

Selvom alle elementerne har produceret med gode materialer og har fået en god start med imprægnering og maling, er det naturligvis vigtigt at fortsætte en god vedligeholdelse af sine vinduer og døre, det kan bevare deres flotte udseende og deres levetid. 

Kontakt
Vi har skåret alt det unødvendige væk, for at kunne levere vinduer og døre direkte til dig til markedets laveste priser. God service og rådgivning er der ikke sparet på, og vi er klar til at hjælpe dig godt igennem dit køb.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os via vores chat eller en mail.
Tlf.: 70 26 74 74 – Mail: bb@bedst-billigst.dk  

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078