23948sdkhjf

Sov som en baby

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Søvn er utroligt vigtigt. Mens du sover, bearbejder din hjerne alt det, du har oplevet i løbet af dagen.

Hvis du for eksempel har lært noget nyt, er det om natten, at den nye viden lagrer sig. Ligeledes har din krop brug for søvn for at genoplade og være klar til mere aktivitet den næste dag.

En god seng giver dig god søvn. Læs videre om forskellige senge, og hvordan en kvalitets seng kan give dig øget velvære og livskvalitet.

Hvad skal du overveje?
Først og fremmest er der selvfølgelig forskel på, om du bor i en etværelseslejlighed, eller om du har et kæmpe soveværelse til rådighed. Dernæst bør du medtænke, hvad der skal være plads til i sengen. Sover du med en partner, kommer ungerne ind om natten, eller har du kæledyr, der kan lide at sove med deres ejer?

Grundlæggende er det mest behagelige for dit velvære at vælge en større seng. Omvendt er den mindre fleksibel med hensyn til indretning. Så vurder ud fra dine individuelle behov, og få rådgivning hos din forhandler.

Økonomisk kan der naturligvis også være begrænsninger. Medtænk dog om du for dit velværes skyld måske skal omprioritere lidt. Selvom det virker som en stor udskrivning, vil omkostningerne til en ny seng hurtigt tilbagebetales via øget velvære. Ofte leveres kvalitetssenge med både garanti og fragtfri returret.

Populært velvære eller moderne luksus seng
Utroligt mange danskere elsker komforten i, at sengen kan indstilles. Med en elevationsseng har du nemlig indbygget teknik, så sengen kan køres op og ned med en fjernbetjening. Med andre ord kan din seng indstilles efter kroppen, og du kan fx køre den op, hvis du vil sidde og læse om aftenen. Så når søvnen indfinder sig, kører du stille og roligt sengen ned til vandret.

Som et lækkert alternativ, hvis du foretrækker at sove uden tekniske hjælpemidler, har du en kontinentalseng. Det vil kort sagt sige en seng, hvor du har tre lag: en boksmadras, en springmadras og en topmadras. Således er der her rig mulighed for at vælge præcis de madrasser, der passer til din krop.  

Hvilken sengetype er den rigtige for dig?
Disse to basistyper indenfor moderne senge er begge fantastiske. De dækker forskellige behov, så du kommer til at sove som en baby, må du må i gang med at overveje ovenstående.

Søg som nævnt rådgivning hos professionelle og allervigtigst: prøv sengene af. Du vil vide allerede efter et par minutter, om du føler dig tilpas i en seng.

En god seng giver dig øget velvære 24-7. Sov godt.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063