23948sdkhjf

Her finder du de perfekte rammer til din virksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Er du på jagt efter et ledigt kontorlejemål til din virksomhed eller søger du et sted, hvor du kan afholde forretningsrelaterede møder? I denne artikel kan du læse mere om, hvor du finder de perfekte rammer til din virksomhed.

En by i rivende udvikling 
Lige ud til Kattegat ligger Frederikshavn. Med mere end 22.000 indbyggere oser byen af liv og byder på et væld af aktiviteter og forskellige events. Derudover har byen mange spændende butikker, restauranter og caféer - og med strand og natur lige ved hånden, er Frederikshavn en populær destination. 

Byen er også i rivende udvikling når det gælder erhvervslivet og er dermed et perfekt sted at drive virksomhed. Ligeledes er der gode transportmuligheder, og kommer du, dine medarbejdere eller mødedeltagere langvejs fra er det nemt at komme til fra og via motorvejen. 

Kontorlokale til leje 
Vores arbejdsmiljø er vigtigt for både vores trivsel og effektivitet af arbejdsopgaverne. Særligt her spiller arbejdslokalerne en afgørende rolle, derfor er det vigtigt at etablere din virksomhed et sted, hvor både medarbejder og forretningen trives.  

Søger du et ledigt lokale til udlejning, bør du først og fremmest overveje, hvor meget plads du har brug for. Overvej dernæst mulighederne for parkeringspladser til både personale og kunder, da dette spiller en stor rolle i forhold til at finde rette lokale. Er du på jagt efter et et sted at drive virksomhed, kan du med fordel overveje mulighederne for kontor leje i Frederikshavn

Konferencelokaler i skønne omgivelser 
I Frederikshavn finder du også oplagte konferencelokaler i skønne omgivelser. Hos FME i Frederikshavn udlejer de møde- og konferencelokaler i Kattegat Siloen. Her har du og din virksomhed mulighed for at opleve og drage fordel af den specielle energi, der findes på toppen af Frederikshavn. Lokalerne er indrettet med det nyeste præsentationsværktøj og AV-udstyr, og fra alle lokalerne kan I nyde den fantastiske panoramaudsigt over havnen og havet. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062