23948sdkhjf

Miniferien går til Nordjylland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Miniferier herhjemme i Danmark vinder mere og mere frem. Ifølge Visit Denmarks undersøgelse fra 2020, holdt seks ud af ti danskere en kort ferie Danmark i 2019. Her var især Nordjylland en populær destination

Så hvad er det, en miniferie i Nordjylland nu kan? Det giver vi vores bud på her sammen med værten på Rold storkro.

Med Corona nogenlunde under kontrol, har vi nu atter fået grønt lys til at rejse væk. Alligevel vælger mange i stedet at tage ud i det danske sommerland for at nyde den danske natur. Nogle tyer til camping, hvorimod andre synes, det er kroophold i naturomgivelser, der trækker.  

På miniferie i naturen i Nordjylland
Mange kroer er bygget tæt på naturen. Her kan du slappe af og nyde roen og den dejlige udsigt. Dette gælder også Rold Storkro, som er en af de populære destinationer på en miniferie i Nordjylland.

Værten på Rold Storkro fortæller: ”Naturen er blevet det sted, vi søger hen, når vi har brug for at lade op. Vores gæster har ofte valgt os, fordi vi ligger i noget af Danmarks allersmukkeste natur. Vi har jo direkte adgang til Rold skov, og vi har Rebild National Park som nabo. ”

Det er dog ikke alle, der nøjes med at kigge betagende på naturen. Hos Rold Storkro enten traver, løber eller cykler flere af gæsterne ture i de smukke omgivelser. Du kan også booke enten en hestevogn, eller leje en kano og sejle på Lindenborg å. Der er mange måder, du kan nyde naturen på, når du holder ferie.

Vi vil forkæles
Vælger du en miniferie på en kro i Nordjylland, bliver du forkælet med flere retter usædvanlig lækker mad. Dertil får du selvfølgelig en dejlig seng at sove i. Endvidere har de fleste kroer en række faciliteter, du kan slappe af med. ”Ja, vi har blandt andet swimmingpool, sauna, minigolf, pool bord og legerum til børn,” fortæller værten på Rold Storkro.

Vi vil holde ferie, når det passer os
Har du travlt, så har kroophold den fordel, at de ikke tager en masse plads i kalenderen. Du behøver heller ikke bede chefen om en masse fridage eller bruge lang tid på transport. Men vigtigst: Så behøver det at holde ferie ikke at være en sommerting. De fleste kroer har åbent det meste af eller måske ligefrem hele året.

Så har du brug for et afbræk fra hverdagens stress og jag – uanset årstid, så er et weekendophold på en kro i Nordjylland bestemt en overvejelse værd. Læs meget mere på Rold.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.08