23948sdkhjf

Med Enneagrammet kan du lære nye ting om din personlighed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvis du aldrig før har hørt om Enneagrammet, så er det nærliggende at forveksle det med både telegrammer, diagrammer og anagrammer. Men Enneagrammet er meget mere end det

Artiklen er sponsoreret.

Imidlertid er Enneagrammet værd at kende, for det kan være et værdifuldt værktøj, som kan gøre dig klogere på selv og afsløre sider af din personlighed, som du ikke kendte i forvejen.

Med hjælp fra en Enneagram Coach kan du få hjælp til din jobsøgning, blive klogere på dit parforhold, forstå dine uhensigtsmæssige handlemønstre og lære, hvordan du opnår bedre balance i dit liv. Det lyder måske som ren magi, men det er slet ikke så højtflyvende endda - tværtimod er Enneagrammet meget jordnært og baseret på enkle principper, når det handler om at identificere netop din personlighed.

Hvad går det ud på?

Enneagrammet er en spirituel psykologisk model, som kan hjælpe dig med at forstå, hvad der motiverer dig og hvorfor du handler, som du gør i bestemte situationer. Værktøjet er opfundet af den bolivianske filosof Óscar Ichazo og baserer sig på ni individuelle personlighedstyper, som har hver deres styrker og svagheder:

  • Udretteren
  • Hjælperen
  • Perfektionisten
  • Fredselskeren
  • Eventyreren
  • omantikeren
  • Frontkæmperen
  • Iagttageren
  • Skeptikeren

Der er dog ikke sikkert, at du er en rendyrket version af hverken det ene eller det andet. De fleste mennesker vil derimod indeholde adskillige aspekter af én eller flere af disse personlighedstyper, men ofte vil nogle træk være mere dominerende end andre. 

Hvad kan jeg bruge det til?

Enneagrammet er ikke bare et rutekort til din selvforståelse, du kan også bruge det aktivt til at forbedre dit liv og finde din unikke plads i verden. Når du først har opnået mere indsigt i dig selv, bliver det nemlig også nemmere for dig at kommunikere med dine nærmeste, manifestere dine inderste ønsker og udleve dit fulde potentiale.

Det betyder, at du både kan bruge Enneagrammet som værktøj i dit privatliv, men også til at finde drømmejobbet eller præstere bedre, hvis du allerede sidder i en god stilling. Du bliver bedre til at håndtere konflikter og løse problemer, og du får mere indsigt i, hvordan du motiverer dig selv og andre. Mere personligt kan Enneagrammet hjælpe dig med at finde kærligheden eller blive en bedre partner, gøre dig til en mere nærværende forælder eller guide dig i opdragelsen af dine børn.

Hvordan kan jeg lære mere?

Der findes flere forskellige Enneagramkurser rundt om i landet, hvor du har mulighed for at blive introduceret for de ni personlighedstyper, får hjælp til at identificere din egen personlighedstype og lærer, hvordan du bruger værktøjet i dit daglige liv. Når du først er blevet fortrolig med Enneagrammet, har du også mulighed for at uddanne dig til coach, så du blot kan hjælpe dig selv, men også andre.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078