23948sdkhjf

Husk at du kan bruge håndværkerfradrag ved køb af nye vindue

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Vær opmærksom på, at der er gode fradrag at hente, når du skifter vinduer i din bolig

Du kan nemlig få håndværkerfradrag, når du skifter til nye vinduer, og på den måde er der en ekstra gevinst for dig at få udover flotte og nye vinduer. Og det vil ikke tage lang tid for dig at få indberettet de rette tal på Skats hjemmeside.

Hvad er håndværkerfradrag?
Du har sikkert hørt om håndværkerfradraget, men måske er du i tvivl om, hvilke økonomiske fordele det kan give dig.

Håndværkerfradrag betyder ganske enkelt, at du kan få skattefradrag for den arbejdsløn, som håndværkeren tager betaling for, når dine nye vinduer skal monteres i din bolig. Og det er absolut et forhold, som er værd at tage med i dine betragtninger, når du står foran skift af vinduer. Det kan være medvirkende til, at du ikke længere tænker, at det bliver et uoverskueligt økonomisk projekt at gennemføre, men at det vil være realistisk for dig at gå i gang med.

Hvor mange penge kan jeg få i håndværkerfradrag?
Reglerne for 2021 er, at du har mulighed for at få fradrag for op til 25.000 kr. af lønudgiften til den håndværker, som udskifter og monterer dine nye vinduer. Der er således mange penge at spare, hvis du kaster dig ud i at skifte vinduer i din bolig.

Hvis du gennem lang tid har gået og overvejet, om du skal få skiftet vinduer i din bolig, så hold dig ikke tilbage, men giv dig i kast med projektet og brug håndværkerfradrag ved køb af nye vinduer.

Der er ikke kun penge at spare på den korte bane
Du står i den situation, at du har fået skiftet vinduer i din bolig. De nye vinduer er bedre isolerede end de gamle, og det vil snart kunne mærkes på din varmeregning, som hurtigt vil blive mindre. Du får således ikke blot fornøjelse af et lavere varmeforbrug og dermed lavere varmeudgifter på den lange bane, men du vil også erfare, at det bliver en mere varm og behagelig oplevelse at opholde sig i din bolig. Det vil være til fornøjelse for dig selv, men sandelig også for din familie og dine gæster.

Så hav med i dine overvejelser, at du ikke kun sparer penge på den korte bane, men at du i mange år frem vil spare penge på dit energiforbrug.

Tænk grønt og klimavenligt
Når du beslutter dig for at skifte vinduer i din bolig, vil du ikke kun opnå glæden ved et nyt og flot ydre på din bolig. Du vil også kunne opleve en tilfredshed ved, at du udviser hensyn til både miljø og klima.

Dine nye vinduer er bedre isolerende, og de vil derfor være mere energibesparende end dine gamle vinduer. Og det er noget, som gør en forskel for klimaet.

Det vil sige, at du ved at skifte til nye vinduer både gør noget godt for din pengepung på den korte og på den lange bane samtidig med, at et lavere energiforbrug er godt for klimaet og for miljøet. Så du har altså mulighed for at tænke både økonomisk og grønt, når vinduerne skal skiftes – og i bonus giver du din bolig et løft og et nyt ydre, som du kan glædes over i mange år frem.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078