23948sdkhjf

Kombiovne og mikrobølgeovne – Let og lækker madlavning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Kombiovne og mikrobølgeovne er suveræne, når du skal bage, grille, stege eller måske blot varme rester fra i går.

En god ovn er et must, når du skal trylle i køkkenet, og her kommer kombiovne og mikrobølgeovne ind i billedet. Kombiovnen kombinerer flere forskellige muligheder i samme ovn, mens mikrobølgeovnen er perfekt til optøning og opvarmning.

Du kender sikkert problematikken med en ældre ovn, hvor ovnlågen ikke slutter tæt, og varmen ikke fordeles jævnt i ovnen. Eller ovnen der mangler de moderne automatikprogrammer, der gør maden ekstra lækker og let at lave.

Hvis du vil have perfekte resultater, når du tilbereder mad eller bager, så skal ovnen være up-to-date, og gerne være forsynet med de nyeste funktioner.

Mikrobølgeovnen er efterhånden en klassiker
Det er efterhånden mange år siden, de første mikrobølgeovne kom på markedet. Den gang var de nærmest en revolution, der gav helt nye muligheder for tilberedning af mad.

I vore dage råder de fleste familier over en mikrobølgeovn, og moderne ovne med mikrobølger har fået mange ekstra funktioner. De små og praktiske ovne kan – ud over mikrobølger – også have almindelig varmluftovn, grill, og automatiske programmer til tilberedning.

En af de store fordele ved mikroovne er, at de kan fås i flere forskellige størrelser. Det giver rige muligheder for at finde en ovn, der passer til køkkenets eller boligens størrelse. Den lille mikrobølgeovn er genial til boliger, sommerhuse, campingvogne og alle steder, hvor du har behov for en lille ovn.

Kombiovn – Ovnen med de mange muligheder
Kombiovne egner sig perfekt til køkkenet og fylder det samme som den klassiske ovn. Kombiovnen har det samme store ovnrum, som du kender fra en almindelig ovn, hvilket giver god plads til stege, brød osv.

Men hvorfor nøjes med de almindelige ovnfunktioner, når du kan få mikrobølger, varmluft, grill og dampfunktion – alle funktioner samlet i den samme ovn.

De mange muligheder gør det muligt at tilberede de lækreste måltider, og de fleste kombiovne har tilmed flere automatiske programmer, der sørger for den helt perfekte tilberedning.

Bestil kombiovn og mikroovn online
Er du på jagt efter en kombiovn eller en mikrobølgeovn med en masse funktioner og features? Så kast et blik på de mange ovne hos Hvidevareshoppen.dk. Her finder du en lang række af de bedste ovne fra f.eks. Bosch, Siemens, Whirlpool, Gram og mange flere.

Alle bestillinger foregår online, og leveringen sker direkte hjem til dig. Der er intet fragtgebyr eller andre omkostninger, og hvis du savner hjælp til monteringen, så kan du også få hjælp til det.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078