23948sdkhjf

Arkitekthjælp til Hr. og Fru Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Går du med en drøm i maven om, at bygge dit drømmehus, eller renovere dit nuværende hus, så alt er lige som du ønsker det? Men er du usikker på, hvilket udtryk du ønsker, samt hvilke løsninger, der vil være de bedste for dig?

Så er der hjælp for dig at hente. Det tre år gamle arkitektfirma Arked har en mission om at gøre det lettere for den almindelige dansker, at få hjælp og sparre med en professionel arkitekt, når de bygger eller renovere deres nye drømmehus. Der er nemlig en tendens til, at arkitekterne i dag bliver typisk vælges fra i de private byggeprojekter i dag, da dette kan være en tung og langsommelig process. Dette ønsker Arked at lave om på.

Alternativ til typehuse
Langt det meste nybyg rundt omkring i det danske land er i dag typehuse, da dette er den nemmeste løsning, når man skal i gang med et nyt byggeprojekt. Men med valget af disse typehuse kan det blive begrænset, hvor mange muligheder man har for at personalisere sit nye hus. Det er dette aspekt, Arked ønsker at gøre op med, da de vil give adgang til arkitektrådgivning og dermed skabe et alternativ til de almindelige typehuse. Således kan man endvidere få en bredere og mere faglig diskussion af, hvordan man ønsker sin bolig, samt hvilke løsninger, der vil passe bedst muligt til ens behov.

Arkitektur med teknologi
Eftersom Arkeds mål er at blive en samlet arkitektur platform for alle boligejere, skal der også være godt styr på teknologien. Det må der siges at være, eftersom Arkeds arkitektrådgivning er fuldt digital, og dette muliggør det for kunderne at blive tidligt involveret i udformningen af deres byggeprojekt. Arked er nemlig specialister i at udføre 3D visualiseringer, således at kunderne kan visualisere sine forskellige idéer og ønsker, der senere hen kan blive en realitet. Herigennem kan kunden selv lege med sine forestillinger om, hvordan deres kommende bolig skal se ud. På denne måde ønsker Arked at inddrage kunderne i hele designprocessen når man skal bygge nyt hus, som førhen har været en meget mere lukket del af byggeprocessen, indtil regningen kom til kunden. 

Nye tider, nye boligformer
Efterhånden som tiderne skifter, skifter også idealet for boligerne sig. Firmaet Arked blev grundlagt i 2018, men fik for alvor fart på i 2019, lige inden corona-virussen meldte sin ankomst til Danmark. Med denne pandemi er der kommet nye ideer til den private boligs indretning, da pandemien har kastet lys over, hvad der også skal være i en bolig. Herunder er blandet andet et kontor blevet mere eftertragtet, end det før har været, da de fleste har været nødt til at arbejde hjemmefra under pandemien. På denne måde har boligen fået en helt ny rolle, hvorfor Arked mener det er altafgørende, at den passer til den enkelte kundes behov. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062