23948sdkhjf

Rekord hos Kapema

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kapema A/S

Det er svært at få armene ned hos Kapema i Thisted

Efter en periode, hvor maskinsalget har været afdæmpet, er der nu sket en mindre eksplosion i salget. På under 14 dage er der modtaget skriftlige ordre fra 5 forskellige kunder på hurtigst mulig levering af fiberlaser maskiner. Der er modtaget ordrer på 2 sæt, dvs. en hydraulisk CNC-styret kantpresse og en pladesaks, til 2 forskellige kunder. Desuden er der modtaget flere ordrer på CNC drejebænke, båndsave og et antal små og mellemstore maskiner.

 ”Vi har virkelig oplevet hvad det vil sige når man bruge benævnelsen ” Ketchupeffekt” udtaler Peter Mortensen fra Kapema. Gennem et par måneder har vi afgivet en mængde store og små tilbud men uden kunderne har været helt klare til at slå til. Det er så sket nu.

 Heldigvis har vi opretholdt vores faste rammeordre hos vore leverandører, således vi nu er i stand til at efterkomme de fleste ordrer med ganske kort leveringstid og i mange tilfælde faktisk levering omgående fra lager.

 At ordrerne netop nu vælter ind er lidt svært at forklare. Vi tror på, at en seriøs og solid markedsføring kombineret med dygtige tekniske sælgere, der hele tiden er i kontakt med kunderne, er og bliver den eneste vej frem. Og så selvfølgelig ikke mindst det rigtige produkt til den rigtige pris.

 At maskinindustrien er tilbage for fuld kraft efter Corona-epidimien og vaccinerne er rullet ud i stort omfang, har selvfølgelig også gjort sit til at højne optimismen og få gang i hjulene igen.

www.kapema.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kapema A/S

Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Danmark
Kapema A/S

Billeder & videoer

fiberlaser

Send til en kollega

0.063