23948sdkhjf

Har du planlagt din messedeltagelse?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Står du og skal til at planlægge din messedeltagelse nu? Er du i tvivl om opbygning og design af din messestand? Eller hvilket udstyr du har brug for? Måske du bare har brug for at udskifte printet?

Så tag fat i Expression. Vi er totalleverandør af messestande og messeudstyr og står klar til en rådgivende snak både online og offline, hvor vi kan fortælle dig om nye standløsninger og nye tiltag i branchen. 

Messekalenderen er fuld i alle efterårets måneder og I kan derfor snart komme på den messe, som I har ventet længe på. Det tyder på, at messerne bliver afholdt og det er derfor vigtigt at få planlagt jeres messedeltagelse i god tid.

Vi tager højde for alle de (nye) udfordringer, som netop din virksomhed står overfor og kommer med vores bud på det ideelle design af en messestand til dig. Designet og opbygningen af din messestand kan være afgørende for, hvilken respons du får på messen. Vi ved, at din virksomheds budskab er unikt og det skal dine messestand også være.  

Vi kan hjælpe med at designe en messestand, hvor der er nok luft og plads til at overholde afstandskravet, men stadig er lækkert udstyr til at fremvise din virksomhed og produkter. Hos os kan du både leje og købe små og store messestande i høj kvalitet.

 

Læs mere om messestande på www.expression.nu

eller kontakt os for rådgivning og tilbud

Tlf.: 61653597

E-mail: hh@expression.nu


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.064