23948sdkhjf

Styrk din karriere med en diplomuddannelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Har du papir på dine kompetencer? Mange af os har stor ekspertise og mange års erfaring inden for et erhverv eller en branche, som adskiller sig fra vores uddannelsesmæssige baggrund.

Artiklen er sponsoreret.

Eller vi har arbejdet os op ad erhvervslivets karrierestige gennem årene på arbejdsmarkedet, men har ikke et bevis på uddannelse, der svarer til vores faktiske faglige niveau.

Er du en af dem? Så overvej, om ikke det er på tide, at du får dokumenteret din erfaring - og styrket dine kompetencer samtidig. Det kan du med en diplomuddannelse, og du kan beholde dit job imens.

Hvad er en diplomuddannelse?
En diplomuddannelse giver dig nyt input til karrieren og er en gedigen opkvalificering af dine kompetencer. Du vil både arbejde teoretisk, metodisk og praktisk. Du får konkrete redskaber til din professionelle værktøjskasse, som du kan få gavn af i dit arbejde fra første dag på skolebænken.

En diplomuddannelse tager du nemlig ved siden af dit job. Du behøver altså ikke at kvitte karrieren og omlægge dit liv til en SU-indkomst. Med en diplomuddannelse kobler du i stedet ny viden med dit nuværende arbejde.

Diplomuddannelser svarer på mange måder til universiteternes uddannelser på bachelorniveau eller professionshøjskolernes uddannelser til professionsbachelor. Ligesom en bachelor og en professionsbachelor, er en diplomuddannelse en videregående uddannelse på 60 ECTS-point. Uddannelsen har et højt fagligt niveau, og den tager som regel omkring 3 år at gennemføre.

Forskellen er primært, at du som nævnt tager en diplomuddannelse, mens du arbejder. Dermed bliver uddannelsen enormt brugbar og relevant for dig, fordi den tager udgangspunkt i dit arbejde.

Hvilke kompetencer vil du styrke?
Er du leder, eller vil du gerne dreje din karriere i retning mod ledelse, kan du tage en diplomuddannelse i ledelse. Uddannelsen gavner både dig, dine medarbejdere og din virksomhed. Du vil blive uddannet i blandt andet lederskab, kommunikation, forandringsledelse og strategisk ledelse. Uddannelsens mange facetter klæder dig godt på, så du bliver en leder af i dag.

Men der findes mange andre diplomuddannelser, der også kan være relevante for dig, der er leder, afhængigt af din stilling, dit ansvarsområde, din arbejdsplads og din branche. Diplomuddannelser kan være inden for eksempelvis:

  • Ledelse
  • Marketing og salg
  • Økonomi, regnskaber og finans
  • Digital kommunikation og konceptudvikling

Kan jeg tage en diplomuddannelse?
Er du i tvivl, om du er kvalificeret til at blive optaget på en diplomuddannelse? Adgangskravene til diplomuddannelser er, at du allerede har en videregående uddannelse, som enten er kort eller mellemlang, og at du oveni også har 2 års relevant erhvervserfaring.

Kvalificerer du dig ikke til en diplomuddannelse? Så kan du undersøge, om du kan tage en akademiuddannelse i stedet. Også med en akademiuddannelse kan du booste din karriere.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.079