23948sdkhjf

Optimér dit Produktionsudstyr

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kapema A/S

Kører din produktion optimalt og har du indrettet produktionen med de maskiner som vil give dig det absolut bedste udbytte i den sidste ende ?

Det er vigtigt at få alle parametre i sin produktion til at spille. Det gælder ikke bare maskinerne, men også operatørerne og hjælpemidlerne.

 Kapema har de bedste sælgere med stor teknisk viden og mange års erfaring indenfor metalindustrien, parate til at rådgive dig i forbindelse med at opnå en optimal proces i din produktion. Vi kommer gerne uforpligtende på besøg og rådgiver omkring processen og hvad der lønner sig for præcis din produktion.

I forbindelse med købet af en maskine til pladebearbejdning, afkortning, spåntagning, boring eller lign. er det vigtigt at man kigger på den enkelte maskines formåen, både hvad angår kvalitet, holdbarhed og fleksibilitet. Skal maskinen indgå sammen med andre maskiner, skal den bruges i en enkelt proces engang imellem, eller køre konstant i én lang arbejdsproces. Derudover skal man holde sig for øje om maskinen skal kunne omstilles til flere forskellige processer. Har man brug for en billigere løsning til en simpel opgave eller er man ude efter en optimal løsning til en specifik og kompliceret opgave. Der er mange muligheder.

Vi har ekspertisen og vi har maskinerne til alle formål indenfor produktionsudstyr til metalindustrien.

Kontakt en af vore sælgere for et uforpligtende møde eller kom og besøg Kapema i Thisted og se de mange maskiner i vores showroom. Vi repræsenterer en lang række af markedets førende fabrikater indenfor metalindustrien, såsom Microcut, Baykal, Style og Emco. Vi kan klare hele paletten og tilbyder både nye maskiner, demo-maskiner samt brugte maskiner.

Kontakt os på tlf. 9618 8700

www.kapema.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kapema A/S

Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Danmark
Kapema A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063