23948sdkhjf

Digital produktionsplanlægning er vejen til resiliens

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROB-EX A/S

Covid-19 pandemien har gjort produktionsvirksomhederne meget mere bevidste om resiliens og mange produktionsvirksomheder peger i dag på, at de takket være den digitale omstilling har kunnet finde en vej igennem pandemien.

Mange produktionsvirksomheder peger i dag på, at de takket være den digitale omstilling har kunnet finde en vej igennem pandemien. Men for de produktionsvirksomheder der endnu ikke havde været igennem den digitale omstillingsproces da pandemien ramte os i foråret 2020, var udfordringen enormt stor. I mange produktioner kom arbejdsgange og planlægning af produktionen med udprintede arbejdslister, papirplaner, post-its og Excel ark kombineret med de daglige ture ude i produktionen til medarbejderne og maskinerne virkelig til kort, da alle med muligheden for det, blev opfordret til at arbejde hjemmefra. For hvad gør man egentlig i en produktionsvirksomhed, når samfundet lukkes ned og alle med muligheden for det, opfordres til at arbejde hjemme? Hvordan er det muligt for produktionsplanlæggeren stadig at kunne planlægge sin produktion optimalt, nu bare hjemmefra? Kan det lade sig gøre stadig at give en valid leveringstid til kunderne, rykke rundt på ordrerne uden konsekvenser og estimere ressourcer, nu bare på afstand?

Læs her hvordan man med digital produktionsplanlægning fremtidssikrer produktionsvirksomhedernes konkurrencekraft og resiliens.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROB-EX A/S

Stærmosegårdsvej 8
5230 Odense M
Danmark
ROB-EX A/S

Send til en kollega

0.08