23948sdkhjf

Den grønne omstilling er nu, og IT er vejen derhen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemate A/S

Systemate A/S afslutter år 2020 med et rekordhøjt resultat. Ifølge ejerne et direkte resultat af et meget specifikt fokus på IT til forsyningsbranchen og den grønne omstilling.

Afslutningen på år 2020 blev for mange et farvel til et katastrofalt år med isolation, hjemsendelser og firmakonkurser. Og selvom kontoret hos IT-virksomheden Systemate A/S har været mere tomt, end det plejer, taler tallene i det nye årsregnskab sit tydelige sprog – alt andet er gået opad. Overskuddet er vokset med 52%, aktiviteten er steget med over 30% og medarbejderstaben er gået fra 52 til 100 beskæftigede. Det skyldes ifølge de to ejere Jess Kristensen og Jan Højgaard Rasmussen det meget specifikke fokus, virksomheden har.  

"IT-løsninger til den grønne omstilling er ikke fremtid – det er nutid. Forsyningssektoren står overfor en udfordring, fordi vi på den ene side bruger mere energi, og på den anden side skal energien være grøn og vedvarende. Derfor var 2020 også året, hvor vi har opskaleret, så vi nu sidder knap 100 mand med fokus på det her område".
- Jess Kristensen, CEO Systemate A/S

År 2021 forsætter derfor i samme linje og med en kundeportefølje, der bærer tydeligt præg af, hvilket fokus Systemate A/S har. For nyligt er virksomheden blandt andet udpeget af Energinet som leverandør på den nye DataHub 3.0, som er et komplekst system, der håndterer al kommunikation mellem forbrugeren, leverandøren, netselskabet og Energinet. Lige efter årsregnskabets udkommen blev Systemate desuden valgt som leverandør på endnu en rammeaftale – denne gang til gasdistributionsselskabet Evida, hvor Systemate blev bedømt til at have det bedste tilbud i forholdet kvalitet og pris ud fra Evidas kriterier.  

Læs resten af nyheden her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemate A/S

Tangen 17
8200 Aarhus N
Danmark
Systemate A/S

Send til en kollega

0.079