23948sdkhjf

Hvordan skaber I sammenhæng i projektmaterialet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Symetri A/S

William Celliers & Mark Sung Brinkler er BIM-eksperter og taler om digitale krav på næste TECH30 webinar. Hvordan skaber I et sammenhængende projektmateriale, som lever op til de krav, der stilles fra fx AB18 & YBL18?

"Hos Elgaard Architecture er BIMShark den røde tråd, der binder B, I og M sammen i vores 3D-projekteringsarbejder. For os er det et enormt værdifuldt værktøj, som sikrer os datakonsistens mellem projekternes dokumenter som for eksempel bygningsdelsjournal, tilbudsliste og vores fagmodel. BIMShark er med til at skabe overblik over vores bygningsdele på projektet samt reducere risikoen for indtastningsfejl." - William Celliers, IKT & BIM ansvarlig, Elgaard Architecture.

Elgaard Architecture er specialister i restaurering af historiske bygninger, som er komplekst i sig selv, fordi der stilles så store krav til selve udførslen på baggrund af ældre tegninger og arkivdokumenter. #BIM SHARK hjælper dem med skabe ”entydighed” og ”sammenhæng” imellem model, tegninger, beskrivelser og tilbudsliste. Det kan du høre mere om på næste #TECH30 webinar med William Celliers & Mark Sung Brinkler

Elgaard Architecture er specialister i restaurering af historiske bygninger, som er komplekst i sig selv, fordi der stilles så store krav til selve udførslen på baggrund af ældre tegninger og arkivdokumenter. #BIM SHARK hjælper dem med skabe ”entydighed” og ”sammenhæng” imellem model, tegninger, beskrivelser og tilbudsliste. På næste TECH30 webinar får du helt konkret chancen for at høre William Celliers & Mark Sung Brinkler, når de sætter fokus på den digital agenda for #AEC branchen.

BIM SHARK hjælper rådgivere og projekterende med at efterleve kravet om ”entydighed” og ”sammenhæng”.  IKT/BIM-leder, William Celliers tager dig med ind bag facaden og gennemgår, hvordan de griber digitale krav an. Webinaret foregår på dansk, og der vil være mulighed for at få svar på spørgsmål. Deltagelse er gratis. Hvis du ikke har mulighed for at deltage d. 12/5 kl. 11.00, så tilmeld dig alligevel, og du vil få tilsendt optagelsen efter webinaret.

Tilmeld dig næste webinar her >

Har du forslag eller ønsker til emner vi skal tage op så send os gerne en mail med dit forslag


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Symetri A/S

Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Danmark
Symetri A/S

Send til en kollega

0.05