23948sdkhjf

Bliv en del af et netværk for ledere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Et stærkt netværk er nøglen til en stærk karriere som leder. Netværket kan hjælpe dig, styrke dig og sparre med dig; og ligeledes kan du hjælpe dem, styrke dem og sparre med dem.

Jo mere du udvider dit netværk, jo mere teamwork og erfaring tilføjer du til din karriere.

Denne artikel vil indvie i, hvordan et stærkt netværk kan styrke lederen af en virksomhed, og hvorfor dette er vigtigt. 

Det stærke netværk udgør den stærke leder
I enhver virksomhed er det op til lederen at føre resten af teamet sikkert i mål, uanset hvilke mål der er sat. Måske skal der sælges mere, eksponeres mere eller undervises oftere, og uanset hvilke mål virksomheden sætter sig over årene, kan et stærkt netværk altså hjælpe med at indfri målene. 

Et ledelsesnetværk giver gensidig hjælp, så hvis der er behov for sparring, kan der let trækkes på netværkets ekspertise. Såfremt der opstår en knibe i virksomheden, og lederen eller medarbejderen mangler hjælp, kan man trække på netværket for at få hjælp. Dette kan man gøre både online og fysisk, men det fysiske netværk har nogle klare fordele.

Det fysiske ledelsesnetværk 
Du har måske kort snuset til LinkedIn, og er godt i gang med at synliggøre dig selv online, men her må man endelig ikke glemme det fysiske netværk. Det er en hel del sværere at komme ind på andre ledere fysisk, da det kræver at man måske bliver inviteret til andre virksomheders receptioner eller fejringer, hvor andre ledere også færdes.

Fordelen ved det fysiske netværk er, at andre ledere husker dig meget bedre. Det er lettere at huske navne, professioner og erfaringer, hvis man har mødt en person i virkeligheden, før man møder dem online, og så får man desuden et langt bedre førstehåndsindtryk af andre. 

Sådan møder du dit ledelsesnetværk
Hvis man ikke står øverst på listen til at blive inviteret til diverse receptioner, kan det være en stor fordel at tilmelde sig arrangementer, der giver et netværk for ledere

Det er blevet yderst populært at ledere fra hele Nordjylland mødes, og skaber nye, spændende netværk fysisk, fremfor online via sociale medier.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062