23948sdkhjf

En verden og et sygehus i forandring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adapteo

Vurderingsklinik til Covid-19 patienter blev etableret af Adapteo på få dage i foråret 2020 – og flyttet nemt og smidigt igen da pladsen blev trang et halvt år senere.

Med en professionel indstilling, et hurtigt og effektivt samarbejde med kunden samt en fleksibel indsats hjalp Adapteo Sygehus Sønderjylland, da de stod overfor en akut pladsudfordring i forbindelse med Covid-19.

” Jeg synes det er fedt at arbejde sammen med folk som dem fra Adapteo og alle de andre der var med til at flytte pavillonerne – og etablere dem 2 gange. Uanset hvad man beder dem om, så siger de bare: Det løser vi. Det finder vi ud af” -Martin Djørup, Projektchef Sygehusbyggeri Aabenraa og Sønderborg

Sygehus Sønderjylland havde et akut behov for at etablere en fungerende vurderingsklinik til screening af covid-19 patienter, da pandemien for alvor tog fart i foråret 2020. Adapteo var klar med løsningen på få dage.

Med en professionel indstilling, et hurtigt og effektivt samarbejde samt en fleksibel indsats hjalp Adapteo Sygehus Sønderjylland, da de stod overfor en akut pladsudfordring.

Udfordringen blev ikke mindre, da sygehuset 6 måneder efter havde brug for den nu allokerede plads tæt på skadestuen igen. Vurderingsklinikken skulle flyttes – mens sygehus, kapel, akutklink og ambulancetjeneste var i drift.

Adapteos dygtige folk gik til opgaven med krum hals og hjalp med at få løst opgaven, uden driften af sygehuset blev påvirket.

Martin Djørup, Projektchef Sygehusbyggeri, Sygehus Sønderjylland, fortæller om de udfordringer sygehuset pludselig stod overfor, og om hvordan han i samarbejde med Adapteo smidigt kunne løse en så vanskelig opgave til perfektion.

Covid-19 får sat nye krav til Sygehus Sønderjyllands plads og indretning

Første opgave for Adapteo - forår 2020:
Sygehuset skal have pavilloner sat op som vurderingsklinik for Covid-19 patienter så hurtigt som muligt.

  • Pavillonerne skal placeres på parkeringspladsen tæt på skadestuen.
  • Fredag formiddag underskrives aftalen – lørdag morgen står Adapteo ved sygehuset med pavillonerne.
  • Der arbejdes konstant hele weekenden.
  • Mandag morgen er klinikken klar til drift


Anden opgave for Adapteo- efterår 2020:
Efter 6 måneder skal sygehuset have lavet en ny tilbygning, og det skal være præcis på den plads hvor vurderingsklinikken står.

  • Sygehuset, skadestuen og det nærliggende kapel er i drift, vurderingsklinikken er i drift og byggepladsen er i drift.
  • Ingen drift må forstyrres – så igen skal alt flyttes hen over en weekend.
  • Pavillonerne skal flyttes hen over tilgangsvejen til skadestuen.
  • En mobilkran svinger pavillonerne hen over tilgangsvejen – én efter én.
  • En koordineret indsats mellem alle implicerede sikrer en gnidningsfri og brugbar løsning.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adapteo

Greve Main 33
2670 Greve
Danmark
Adapteo

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062