23948sdkhjf

En løsning til plastaffald blev testet på Dokk1 Aarhus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Artlinco A/S

At komme frem med en storslået løsning er én ting, men at sikre at den er klar til at komme ud på det store marked er noget helt andet. Der er et behov for at sikre sig løsningens kommercielle levedygtighed.

All in One Green Aps er i gang med at udvikle SeaProtectorOne, en intelligent løsning til at bekæmpe plastforurening i havene. Da de udviklede en prototype, indgik de et samarbejde med Artlinco A/S for at få testet prototypen mhp. at sikre den kommercielle levedygtighed. Vi har testet den første prototype for at måle produktets funktionalitet og ydeevne, når det blev udsat for reelle forhold på Dokk1 Aarhus.

Vi fokuserede primært på evnen til at indsamle affald ved brug af kvalitative og kvantitative metoder. Prototypen blev testet mod forskelligt affald og øvrige forhold som blade og grene, højvande og forskellige vindretninger. Vi skulle bedømme, hvordan de kan påvirke SeaProtectorOne evne til at opsamle og opbevare affald, samt hvordan det kan optimeres.

Testen varede 6 måneder at granske funktionalitet og mekanik i forhold til målet om at bekæmpe plastforurening i havene. Vores rapport indeholdte uddybende beskrivelser af løsningen og konklusioner fra testen af SeaprotectorOne, som kan findes på www.allinongreen.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Artlinco A/S

Søndergade 4, 2. sal
8700 Horsens
Danmark
Artlinco A/S

Send til en kollega

0.078