23948sdkhjf

Trænger du til at få opfrisket dine Revit-kompetencer?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Symetri A/S

Symetri afholder kompetencegivende Revit-kurser i marts. Der er stadig ledige pladser.

Du kan selv vælge, om du vil deltage i kurset i vores kursuscenter i Ørestaden eller virtuelt. Vores undervisere er alle certificerede, teknisk dygtige og har lang erfaring. Inkluderet i dit kursus får du 3 måneder gratis adgang til vores e-learning platform.

Læs mere om kurser hos Symetri

4. marts (5 dage):
From Zero to Revit Hero (Grundkursus)

 Tilmeld dig hele grundkurset og opnå professionelle BIM-kompetencer med Autodesk Revit software. Kursuspakken består af 3 moduler - 2 obligatoriske moduler og 1 valgfrit modul.
Læs mere og tilmelding

4. marts (2 dage):
Revit Basis 
 
På dette kursus får du en grundlæggende introduktion til Autodesk Revit. Vi  gennemgår brugergrænsefladen, vigtige værktøjer og gør dig klar til at håndtere dine egne projekter i Revit.
Læs mere og tilmelding

8. marts (2 dage): 
Revit Families - komponentdesign 

Lær at designe komponenter, også kendt som Families. Du vil blive introduceret til de teknikker, der skal til for at skabe datarige komponenter og ”tags” og vil lære at arbejde med Families i både 2D og 3D.
Læs mere og tilmelding

17. marts (2 dage):
Revit Architecture Udvidet
 
Du får en dybere forståelse for Revit Architecture som BIM-værktøj. Vi går i dybden med optegning af bygningsmodeller - fra de første skitser til de færdige tegninger, og giver dig en detaljeret gennemgang af de mange funktioner. 
Læs mere og tilmelding

19. marts (1 dag):
Revit Samarbejde 

Autodesk Revit tilbyder mange muligheder for effektivt samarbejde i projektteams. Du kan blandt andet linke forskellige fagmodeller sammen, tillade team-medlemmer at arbejde på den samme model og lære at anvende Worksharing.
Læs mere og tilmelding


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Symetri A/S

Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Danmark
Symetri A/S

Send til en kollega

0.078