23948sdkhjf

Oplevelser og attraktioner i Jylland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der er ingen tvivl om, at 2020 har været et anderledes år, som vi sent vil glemme. Inden længe banker et nyt år på døren, som forhåbentligt vil indbringe gode minde og oplevelser.

Selvom det endnu er endnu uvist, hvordan vores ferieplaner vil se ud i 2021, er der i denne artikel en masse inspiration at hente.

I denne artikel kan du nemlig læse meget mere om, hvor du og familien finder de bedste oplevelser og attraktioner i Jylland. 

Staycation er kommet for at blive  
Snart skal vi skåle og byde et nyt år velkommen, og selvom tiden lige nu er trist og grå, er der heldigvis meget at se frem til. Grundet corona pandemien har mange af os i år været nødsaget til holde ferie hjemme. Heraf indtrådte termen ‘Staycation’, hvilket betyder, at blive hjemme eller i eget land, mens man holder ferie. 

At holde ferie i eget land er faktisk ikke så ringe endda, og du vil helt sikkert blive overrasket over, hvor meget Danmark har at byde på. Nærmere bestemt finder du en lang række af attraktioner og oplevelser i Jylland, som byder på mange timers sjov for hele familien. 

Oplev hele verden på én dag 
Trænger du og familien til at få stillet jeres rejselyst, kan I med fordel besøge Verdenskortet v. Klejtrup Sø. I finder Verdenskortet i Hobro, hvor I her kan opleve hele verden i mini-udgave med søer, floder og bjergkæder. Udbredt som et atlas ligger Verdenskortet ved bredden af Klejtrup Sø med dejlige grønne opholdsarealer samt en park med søde klappedyr, hoppepude, en sjov labyrint, en skattejagt og meget mere..

Sjovt og lærerigt hos Verdenskortet 
Verdenskortet v. Klejtrup Sø byder på en masse aktiviteter for hele familien. Gå eksempelvis en tur gennem den flotte lund ned mod Verdenskortet og læs med på de nye informationsskilte om hele verden. 

I sommermånederne byder Verdenskortet på krydstogt for de mindste. Her kan de nyde en sejltur i Stillehavet, og selvom bølgerne nogle gange går højt, er vandet ikke dybere end selv de mindste kan være med. Derudover finder I hos Verdenskortet en 18 hullers minigolfbane, hvor familien kan udfordre hinanden .

Lyder det som noget for din familien, kan I læse meget mere om attraktionerne og oplevelserne lige her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094