23948sdkhjf

Få hjælp til dine stålkøb af stålteamet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sanistål A/S

Sanistål kan levere et meget bredt sortiment af stål og metaller fra dag til dag, og derudover kan kunderne få hjælp og sparring til de mere komplekse sager af de erfarne stålsælgere i Saniståls stålteam.

”Hvis man har et spørgsmål, der handler om stål, kan man altid kontakte stålteamet. Teamet sælger til alle kundetyper, og her kan man få et hurtigt svar på sine spørgsmål,” siger Pernille Larsen, salgschef for det interne stålteam.

Alle i teamet har en bred produktviden om alle Saniståls stål- og metalprodukter: armeringsstål, plader, bjælker, stangstål, rør, blankt stål, rustfrit stål og aluminium. Samtidigt har stålteamet også specialister, der kan hjælpe ved de mere komplekse sager omkring eksempelvis armering eller rørprodukter.

Bredt sortiment

Selvom Sanistål ikke længere har et fysisk stållager, kan virksomheden levere Danmarks bredeste sortiment af stål og metaller fra dag til dag, og stålteamet sikrer, at alt glider problemfrit fra ordreafgivelse til levering.

”Vi står dagligt til rådighed med sparring og vejledning til kunderne omkring alt vedrørende indkøb, produktviden, levering mm.,” siger Rikke Tandrup, der er teamkoordinator for Stålteamet.

”Hvis kunderne har brug for stål, som ikke er på lager i Danmark, kan vi også hjælpe dem. Vi har et rigtigt godt samarbejde med flere europæiske leverandører og stålværker, der kan tilbyde forskellige typer af stål og metaller. Så har vi kunder, der har store forespørgsler eller ønsker specielle kvaliteter, har vi gode muligheder for at finde varerne og mængderne til konkurrencedygtige priser,” siger Rikke Tandrup.

Se udvalget af stål og metaller her>>

Opfylder også særlige behov

Udover at tilbyde kunderne Danmarks bredeste sortiment af stål, kan Saniståls stålteam også hjælpe kunderne med meget andet. Sanistål har for eksempel en unik saveservice, som betyder, at kunderne kan få savet stålet på mål, så det er klar til at blive brugt direkte i deres produktion.

Der er også hjælp at hente, hvis kunderne har brug for at få stålet galvaniseret, slyngrenset eller primet. Derudover kan stålet naturligvis leveres med certifikater og stempler.

Vil du vide mere?

Kontakt stålteamet på 

Tlf. : 96 35 69 16

Mail: staal.dk@sanistaal.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sanistål A/S

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Danmark
Sanistål A/S

Send til en kollega

0.063