23948sdkhjf

Få styr på robotterne i din virksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

De industrielle robotter løfter dansk produktion i takt med, at virksomhedsejere bliver bekendte med tilfælde af, at implementering af robotter ikke stjæler arbejdspladser, men i stedet kan resultere i en øget produktionskapacitet.

Det kræver derimod kræver flere arbejdspladser for at kunne følge med den højnede produktion.

Danmark giver resten af verden robotbaghjul. Og har du valgt at satse på de fordele, som kan være ved at implementere robotter i din virksomhedsproduktion, tøver du nok ikke ved at opnå yderligere indsigt og kendskab til, hvordan du får bedst muligt ud af denne investering. Et godt sted at starte kan være hos de produktionsarbejdere, som skal anvende robotterne, og derfor bør opnå basale programmeringsfærdigheder. En succesfuld implementering af robotter kræver desuden tålmodighed og tanke for, hvordan robotterne udnyttes bedst muligt.

Søg viden
Mange virksomheder oplever at ramme en barriere, når robotterne implementeres, da de mangler viden om, hvordan man får robotten til at køre som ønsket. For at undgå grimme overraskelser for dit robot-eventyr, bør du forholde til det succeskriterie, at dine ansatte oplæres tiltrækkeligt i de programmeringsfærdigheder, som en optimal drift af robotten kræver.

Denne inddragelse af medarbejderne i processen skal ske fra start, så de har mulighed for at stifte bekendtskab med robotternes fulde udbytte samt de mange gevinster, som medfølger implementeringen af kollaborative robotter. Ved at uddanne produktionsmedarbejderne på tilstrækkelig vis øges produktionskvaliteten samt effektiviteten, og man formindsker desuden de ekstraomkostninger og unødig ekstra arbejdskraft, som der potentielt kunne være behov for ved problemer med robotternes drift og funktion.

Bevar tålmodigheden
Hvis du ønsker en holdbar og effektiv løsning med dine implementerede robotter, tager det tid og kræver tålmodighed. På trods af dine ansattes uddannelse i den nye robotteknologi, kan du stadig løbe ind i problemstillinger og udfordringer, du ikke havde forudset. Du bør komme de potentielt største problemer i forkøbet, så de ikke udvikler sig. En god start vil være at teste teknologien helt fra start, for at opnå indsigt i dens kunnen samt, hvorvidt den matcher produktionen i din virksomhed.

Dette skulle gerne bidrage til et indblik i de risici, som kan opstå ved implementeringen af robotter i din produktion, og give dig mulighed for at afværge dem allerede inden de sker. Du bør desuden sikre dine ansatte maksimal sikkerhed, når de færdes blandt robotterne, ved at sikre det værktøj, du ønsker at påsætte robotarmen. Her kan du med fordel henvende dig til en erfaren, som før har prøvet at implementere en robot.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062