23948sdkhjf

Find en personligt anlagt bedemand

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Når det ubærlige sker, at vi mister en, vi elsker, er der forskellige behov for, hvilken type bedemand vi har brug for.

Det er nemt at miste fodfæste, når man oplever et dødsfald i nærmest omkreds, og derfor kan det være meget belejligt at finde en bedemand, som er meget personligt anlagt og som sætter en lige så stor ære i at håndtere pårørende, som den afdøde. 

Som pårørende til et dødsfald
Ikke to familier er ens, og derfor er behovene i et begravelses forløb heller ikke ens. Nogle ønsker blot at få rådgivning til at få afviklet begravelsen eller bisættelsen, andre ønsker et mere personligt forløb, hvor bedemanden taler med de pårørende omkring håndtering af sorgens faser eller de psykologiske aspekter, man som pårørende til et dødsfald kan opleve.


Som pårørende til et dødsfald kan man komme til at opleve en meget uretfærdig følelse af, at have mistet kontrollen. Dette kan skyldes, at et dødsfald vil komme bag på én - uanset om der har været forudgående sygdom, eller lignende. 

Man kan ikke forberede sig på et dødsfald, men når det sker, er det smart at have en bedemand på sidelinjen til at hjælpe med at holde overblikket, så begravelse eller bisættelse kan blive planlagt.

Hvilke spørgsmål kan man stille til bedemanden?
Bedemanden gennemgår mange forskellige emner og fag, i løbet af uddannelsen, hvilket altså gør dem yderst kompetente på rigtig mange områder, og dermed også kan hjælpe pårørende i et meget bredt og personligt omfang.

De gennemgår eksempelvis emner og fag som:

  • Personlig afklaring
  • Sorgens faser
  • Samtaleteknik
  • Religionskultur
  • Etik
  • Begravelseslov, samt andre juridiske forhold.

Der findes altså nærmest ikke den vinkel på dødsfaldet, som bedemanden ikke er fagligt uddannet inden for, og du kan derfor altid stille alle slags spørgsmål til bedemanden, vedrørende dødsfaldet. 

Bedemand i Aalborg
Du finder en personlig bedemand i Aalborg hos Aalborg Ny Begravelsesforretning, som betegnes som værende meget personligt engagerede, og som sætter en ære i, at være personlige bedemænd. Aalborg Ny Begravelse yder en stor omsorg til de pårørende, samtidig med at de rådgiver om begravelsen, og hjælper med at holde overblikket hos de sørgende pårørende.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062