23948sdkhjf

Sådan får du dit tab dækket, hvis dine kunder ikke betaler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Atradius

Stoler du blindt på, at dine kunder altid betaler det, du har solgt dem på kredit? Vores mere end 90 års erfaring og viden siger, at det skal du ikke.

Vi ved, at 80% af alle tab sker ved, at dine gode gamle kunder ikke kan betale. Med en kreditforsikring hos Atradius ville dit tab være dækket.

En kreditforsikring sikrer dig mod de tab du kan få, når du sælger på kredit. Vores fornemmeste opgave er derfor at sikre, at du får dit salg betalt. Og gør du ikke det, så dækker vi dig økonomisk med op til 90%.

Værdien af en kreditforsikring er først og fremmest, at du trygt kan sende en ordre afsted som du plejer – med alt hvad det indebærer.

Det betyder, at du kan handle både lokalt og globalt, uden at skulle frygte for konsekvensen af manglende betalinger. Det samme gælder, hvis du eksporterer til lande, med risiko for eksempel intern eller eksterne konflikter – her er det også muligt at forsikre sig mod det.

Det betyder også, at du ikke længere behøver at bede dine kunder om forudbetaling. Ønsker de at købe af dig, kan du uden bekymring tilbyde dem at købe på kredit. Den fordel gør, at du har mulighed for at opbygge relationer til endnu ukendte kunder i din branche, og at du kan vækste på nye markeder. Derudover kan en kreditforsikring også hjælpe dig med at tage højde for de kunder, som du ikke skal handle med. En kreditvurdering af dine kunder er altid et godt udgangspunkt – inden du indgår en handel.

Eksperter i handel på kredit

Når du tegner en kreditforsikring hos os, får du viden og ekspertise med i forsikringen. Vi har adgang til information fra flere end 240 millioner virksomheder verden over, og har altid en unik og opdateret markedsindsigt. Læg der til, at vi har mere end 90 års erfaring med at sikre, at virksomheder som din får dit salg betalt. Vi er markedsleder i Danmark, og er tilstede i 54 lande.

Som kunde får du en fast kontaktperson med speciale i netop din branche. Din account manager hjælper med alle ting omkring din dækning og police. Derudover har vi et erfarent kundecenter, som hjælper og støtter i alle dagligdagens gøremål med din kreditforsikring.

Du må gerne tage os for pengenes skyld

Kort fortalt er kreditforsikring til dig, der vil være sikker på, at få det du har solgt på kredit tilbage igen – også selvom dine kunder løber ind i betalingsvanskeligheder eller går konkurs.

Du kan sammenligne en kreditforsikring med en anden nødvendig forsikring, som du aldrig ville undvære. Det kan for eksempel være en erhvervs- eller brandforsikring til din virksomhed. Det samme skal du tænke om det, du sælger på kredit – det skal naturligvis forsikres.

Vi ved, at en kreditforsikring er en beslutning, du skal overveje og drøfte med din bestyrelse og direktion. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os for en uforpligtende snak. Her vender dine ønsker og behov for dækning, og giver dig et skræddersyet tilbud, du kan tage med og præsentere på et møde.

►► Kontakt os nu, så har du noget at gå videre med

Og husk, at med en kreditforsikring hos Atradius har du mulighed for at integrere og automatisere din kreditforsikring i dit økonomisystem med Atradius Flow. Det kræver blot, at du bruger Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft D365 BC eller BC Cloud.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Atradius

Sluseholmen 8A
2450 København SV
Danmark
Atradius

Send til en kollega

0.315