23948sdkhjf

Har I styr på flådesikkerhed og kørselsadfærd?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fleet Complete Danmark ApS

Trafiksikkerhed kan i værste fald være et spørgsmål om liv eller død, og for en virksomhed med firmabiler på vejene, bør det være første prioritet. Her er 6 måder, som flådeejere kan forbedre sikkerheden på i 2021.

Her på kanten af et nyt år, har vi lyst til at slå et slag for sikkerheden. Og denne gang skal det ikke handle om COVID-19, men i stedet om at øge sikkerheden ude på vejene og for hele din forretning.

Hvordan er situationen for jer? Har I styr på trafiksikkerhed og kørselsadfærd, og har I gjort nok for at beskytte jeres chauffører og biler?

Udover i værste fald at koste menneskeliv, har ulykker også en alvorlig indvirkning på din bundlinje. Af forskellige årsager har de det ofte med at ske på det værst tænkelige tidspunkt: Når du allerede er underbemandet, når tidsplanen er stram, eller når du prøver at imponere en ny kunde. Stress, stress! Det ville være så meget lettere, helt at undgå dem!

Vi har samlet en liste over måder, du kan forbedre din flådes sikkerhed på. Og vi har endda inkluderet en praktisk tjekliste til at komme i gang med.

LÆS NU:  6 måder at forbedre flådesikkerheden på >

Hvis du vil tale med nogen om at øge sikkerheden for dine chauffører, kan du kontakte Fleet Complete her eller ved at ringe til 45 48 01 04.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fleet Complete Danmark ApS

Lautruphøj 5-7
2750 Ballerup
Danmark
Fleet Complete Danmark ApS

Send til en kollega

0.062