23948sdkhjf

Det første rullejalousi som forebygger mod skadedyr.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alux A/S

I samarbejde med Rentokil har Alux udviklet skadedyrssikring til montering på rullejalousier til at hindre skadedyr adgang i butikker og overdækkede udearealer.

Problemet har tidligere været at gnavere og skadedyr nemt har kunne indtrænge på butiksområder, trods rullegitre. De har enten kunne snige sig under gitteret eller kravle op over via gitterprofilernes perforering. 

Skadedyrssikringen, udviklet i tæt samarbejde med Rentokil, er en udvikling vores Safe 3000 rullejalousi hvor nederste del af gitteret er forsynet med min. 6 aluminiumsprofiler uden perforering, så gnaverne ikke kan få fodfæste i hullerne og dermed ikke kan klatre op. Ydermere er der udviklet en speciel bundskinne, der har indbygget en sektionsopdeltskinne i rustfri stål, som kan flexe individuelt og derved tilpasse sig tæt mod et enhver underlag. 

Alux skadedyrssikring kan leveres som et lukket jalousi med hellameller, eller med vores harlekingitter i jalousietsmidte er der brug for lys og luft indtrængen. Den sektionsopdelte bundskinne kan implementeres på alle andre jalousier også. 

 “Dette har vist sig at være en god og effektiv løsning, som sikrer mod indtrængende gnavere. Der har ikke siden montage, været konstateret tilstedeværelse af gnavere i det område.”  

 Claus Schultz, Teknisk chef hos Rentokil og formand for skadedyrsbranchen

Se mere om vores skadedyrsikring her https://www.alux.dk/tyverisikring/skadedyrssikring/ eller ring 70262140.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alux A/S

Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Danmark
Alux A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11