23948sdkhjf

Webinar: Sådan har Covid-19 ændret global handel for altid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Atradius

Hvis du kunne stille global futurist Ian Goldin, tidligere vicepræsident for Verdensbanken og tidligere udviklingsrådgiver for Nelson Mandela, et spørgsmål om fremtiden for global handel – hvad skulle det så være?

Den 4. februar får du muligheden for det. Her optræder Ian Goldin med en række andre specialister i en 60 minutters paneldiskussion der omhandler, hvordan Covid-19 har ændret global handel.

Her kommer de blandt andet ind på:

Hvilke tendenser de har observeret, hvordan de ser fremtiden, hvilke type af forretning der vil komme sig hurtigt, hvilke forhindringer der ligger forude, og hvad virksomheder kan gøre for at være på forkant.

Økonomien fik et knockout

Da pandemien sendte verden i recession, skete der store forandringer på handelsområdet på bare få måneder. Blandt dem var pandemiens indvirkning på verdens værdikæder, den løbende genforhandling af handelstold, ændring af handelsrelationer globalt og en stigende digitalisering af samhandlen.

Webinaret er derfor det første i en række af fire, som er designet til at hjælpe din virksomhed med at navigere rundt om kreditrisici og identificere vækstmuligheder.

I takt med, at covid-19 vaccinerne kommer, vil vi prøve at kigge fremad og undersøge, hvordan Covid19 har ændret global handel, og hvordan din virksomhed bliver bedst rustet til den nye verdenshandel.

Tilmeld dig nu.

Webinar #1: Sådan har Covid-19 ændret global handel for altid.

HVORNÅR: Den 4. februar – klokken 11.00

HVOR: Foran din computer med en god kop kaffe

PANELDELTAGERE: Event moderator og tv-vært Daisy McAndrew, global futurist Professor Ian Goldin, Emma Marcegaglia, formand og CEO for Marcegaglia Holding S.p.A., Johan Melander, APAC & MEA kreditdirektør for Electrolux og Ed Kuhlman, Atradius underwriter manager

TID: 45 minutter paneldiskussion - med 15 minutters live Q&A.

SPROG: Engelsk

Det lyder rigtig spændende. Tilmeld nu.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Atradius

Sluseholmen 8A
2450 København SV
Danmark
Atradius

Send til en kollega

0.063