23948sdkhjf

Ny bogudgivelse: Omgørelse, 2. udg.

| Medlemsnyhed | Indrykket af TVC Advokatfirma

Advokat (H) Kaspar Bastian fra TVC Advokatfirma udgiver 2. udgave af 'Omgørelse - skatteforvaltningslovens § 29'

Bogen er udkommet på Djøf Forlag, der skriver følgende: 'Omgørelse' behandler omgørelsesreglen i skatteforvaltningslovens § 29 – og de muligheder denne bestemmelse giver skatteyderne for at ændre ellers bindende dispositioner og aftaler, således at skattemæssigt utilsigtede virkninger kan undgås. Bogen giver en indgående beskrivelse af bestemmelsen og den hertil hørende retspraksis og administrative praksis og er opdateret og ajourført med ny lovgivning, retspraksis mv, der er kommet til siden 1. udgaven fra 2014. Bogen behandler tillige de beslægtede regler om skatteforbehold, omvalg og betalingskorrektion.

Bogen henvender sig først og fremmest til advokater, revisorer og andre rådgivere, der beskæftiger sig med skatteproces og skatterådgivning, men vil også være af interesse for andre, der beskæftiger sig med skatteret.

Indholdsoversigt over bogen
Forord

Kapitel 1. Indledning, introduktion til skatteforvaltningslovens § 29, historie, omgørelsesreglens fremtid

Kapitel 2. Området for omgørelse

Kapitel 3. Betingelser for omgørelse

Kapitel 4. Omgørelsens konsekvenser

Kapitel 5. Formelle regler (ansøgningsprocedure, kompetenceforhold, klage m.m.)

Litteraturfortegnelse

Doms- og afgørelsesregister

Stikordsregister

Bestil bogen direkte hos forlaget.

Kaspar Bastian er advokat med stor og mangeårig erfaring med skatteprocessuelle spørgsmål. Han fører et stort antal skatte- og afgiftssager ved domstolene, Landsskatteretten og skattemyndighederne. Han er endvidere forfatter til flere bøger og artikler om skatteretlige og skatteprocessuelle emner.

Skatteafdelingen i TVC Advokatfirma er opdaterede på seneste praksis indenfor skatter og afgifter og står altid til rådighed for en uforpligtende vurdering af din sag.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
TVC Advokatfirma

Søren Frichs Vej 42A
8230 Åbyhøj
Danmark
TVC Advokatfirma

Send til en kollega

0.093